Quantcast

http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Αυτοί είναι οι υπ. Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία (ονόματα)

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του 70% των υποψήφιων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής. Η επικύρωση τους αναμένεται να γίνει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή. Στο πρώτο αυτό «κύμα» δεν θα
ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες των κορυφαίων στελεχών του κόμματος, όπως των Θανάση Θεοχαρόπουλου, Νίκου Ανδρουλάκη, Παύλου Χρηστίδη, Γιώργου Καμίνη, καθώς και των πρώην προέδρων του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων, οι υποψηφιότητες από την Ημαθία που έχουν «κλειδώσει» (απομένουν δυο ακόμη θέσεις για να κλείσει οριστικά το ψηφοδέλτιο) και θα ανακοινωθούν την Κυριακή είναι:


ΗΜΑΘΙΑ
  • ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
  • ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ
  • ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  • ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΦΩΤΗΣ

6 σχόλια:

  1. ακόμη δεν το πήρατε χαμπάρι ότι τελειώσατε; τι περιμένετε ; διαλύστε το μήπως και γίνει τίποτα καλό. Άϊντε ο γάμος σχόλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελουν να ξανάρθουν. Δεν χόρτασαν; Απέμεινε λιγο αυτοκριτική;
    Λίγο από συγγνώμη; Ποσο θράσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα 120.000.000 € από τα χρέη του Πασόκ, αυτοί θα τα πληρώσουν;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώην ψηφοφόρος ΠΑΣΟΚ υποθέτω που είδε... φως και την έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αρεσει που οι στατιστικες τους εχουν και τριτο κομα τα παρταλια!!! Αντε απο δω ρε κοπριες!!! Κοιτα μ αυτα που βλεπει ο λαος να μην βγαλει τη χρυση αυγη αντιπολιευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΕ ΑΓΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΟΚ;;; ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ!
    ΑΝΤΕ... ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ