Η Βεροιώτισσα που έβαλε στην θέση του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Δεν είχε ευτυχή κατάληξη η διαδικτυακή προσπάθεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου να γνωρίσει την ηθοποιό, Τραϊάνα Ανανία την οποία είδαμε στην σειρά «οι συμμαθητές». Το φλερτ του διεθνούς μεσοαμυντικού του Αμβούργου προκάλεσε μάλιστα την αντίδραση της ηθοποιού και ο σύντομος
«διάλογος» φανερώνει πολλά για τον εκνευρισμό της Τραϊάνας. «Καλημέρααααα. Τι κάνεις εσύ;» φέρεται να είναι το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με την ηθοποιό να του απαντά. «Καλημέρα. Δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός;». Η απάντηση που έδωσε η Τραϊάνα Ανανία δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ν’ ακούσει ο Παπαδόπουλος, με τον παίκτη του Αμβούργου μάλιστα να προχωρά στο παρακάτω σχόλιο. «Ok αχαχαχα. Σόρι που σας ενόχλησα».

Η νεαρή ηθοποιός φρόντισε όμως να «κλείσει» την σύντομη συνομιλία μ’ ένα πολύ καυστικό σχόλιο για τον τρόπο του Κυριάκου Παπαδόπουλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία». Ιδού και η συνομιλία που η ίδια αποκάλυψε:2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ