Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «Βασίλισσα» κοντά στους δημότες της Βέροιας

Με προσφορά τροφίμων σε οικογένειες
Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας, προχώρησαν η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι του «Π.Σ. Βέροια» υπέγραψαν σύμβαση με τον αντιδήμαρχο Προστασίας - Υγείας - Εθελοντισμού Θεόφιλο Κορωνά, για τη δωρεά τροφίμων στο δήμο Βέροιας κατά την περίοδο των εορτών, με σκοπό την ανακούφιση άνω των 1000 οικογενειών του δήμου που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία για τη διαβίωσή τους.

Προτεραιότητα στις μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, στα νοικοκυριά χωρίς εισοδήματα και σε πολίτες που έχουν πληγεί από την ανεργία, θα δοθεί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Κορωνάς, ενώ ευχαρίστησε τον «Π.Σ. Βέροια» για την προσφορά του, με την οποία όπως ανέφερε, ενώνονται δυνάμεις σε μία κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης.

Με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι της ομάδας, αφού συνεχάρησαν τον Αντιδήμαρχο, για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων προς όφελος των αδύναμων πολιτών, πρόσθεσαν πως η πράξη αυτή είναι καθήκον του Συλλόγου της Βέροιας, για την ανακούφιση εκατοντάδων οικογενειών του Δήμου μας που μαστίζονται από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ