Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια είναι φέτος πιο Χριστουγεννιάτικη από κάθε άλλη χρονιά!

Με επίκεντρο της πλατεία της Εληάς, οι εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν σχεδόν σαράντα μέρες, δημιουργούν μια εντελώς Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για ντόπιους και επισκέπτες. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει δράσεις κυρίως για παιδιά…Μαριονέττες, Κουκλοθέατρο, Κλόουν, Μιμική, Μαγεία,
Θέατρο Δρόμου, αλλά και τους ήρωες του Christmas Dream (Καράβι των Ξωτικών)… Στην καρδιά της πόλης, στην Εληά , ο δήμαρχος Βέροιας θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 19.00 ανάβοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Απέναντι από το φωτεινό δέντρο της πλατείας ορχήστρες και σχήματα, χορωδίες και μπάντες, χορευτές του μπαλέτου και περιπλανώμενοι μουσικοί θα δίνουν τον τόνο Χριστουγέννων, προσκαλώντας όλους να γίνουν μέρος μιας μεγάλης γιορτής. Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν το προηγούμενο Σάββατο, θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6 Ιανουαρίου. Όλες είναι με ελεύθερη είσοδο.

2 σχόλια:

  1. Νωρις ξυπνησαν.......ε αφου δεν εκανε τπτ η διοικηση Βοργιατζιδη στην 5ετια, κατι επρεπε να γινει για να μασουν ψηφουν στις ερχομενες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα τίποτα και τα κανένας δηλώνουν φανατισμό και άκριτο υποκειμενισμό. φρόντισε να απαλλαγείς γρήγορα για το καλό σου. Καλά Χριστούγεννα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ