Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον κόσμο στο πλευρό της για τη νίκη η Βέροια κόντρα στο Παλαιοχώρι

Σπουδαίο ντέρμπι διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, με τη «Βασίλισσα του Βορρά» να υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη Παλαιοχωρίου, για την 11η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Οι Βεροιώτες, με την θερμή συμπαράσταση των
φιλάθλων τους, θέλουν να πετύχουν νίκη ψυχολογίας και να προσεγγίσουν την κορυφής στους τρεις βαθμούς, ώστε να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σάκης Θεοδοσιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες, αφού επιστρέφει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Σάκης Κανούλας που αποθεραπεύτηκε. Έτσι, θα έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, ώστε να φτάσει η ομάδα του στην υπερπολύτιμη νίκη! Τον αγώνα θα "σφυρίξει" ο Μαρόπουλος, με βοηθούς τους Νταβέλα και Τοροσιάδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης πήρε στην αποστολή τους 20 παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Παπουτσιδης, Μουχάλης, Μουρατίδης, Τσιότρας, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μυλωνάς, Χαντζάρας, Ιωάννου.





ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Κυριακή 9/12 (15:00)
  • Βέροια - Άρης Παλαιοχωρίου 
  • ΠΑΟ Κουφαλίων - Νίκη Αγκαθιάς 
  • Μακεδονικός - ΑΣ Γιαννιτσά 
  • Ερμής Αμυνταίου - Εδεσσαϊκός
  • ΠΟ Τρίγλιας - Αγρ. Αστέρας
  • ΑΠΕ Λαγκαδά - Μελιτέας Μελίτης
  • Αλμωπός Αριδαίας - Ολυμπιακός Κυμίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ