Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έγινε και αυτό στη Βέροια: Μπήκαν σε πολυκατοικία και έκλεψαν χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Γιατί και η Βέροια έχει τον Grinch της 
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ένοικοι κάποιων διαμερισμάτων πολυκατοικίας κοντά στο κέντρο της Βέροιας, όταν σήμερα το πρωί, προπαραμονή των Χριστουγέννων, βγαίνοντας από τα σπίτια τους, διαπίστωσαν πως έλειπαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα οποία είχαν διακοσμήσει τις πόρτες τους. Χριστουγεννιάτικα στεφάνια, γιρλάντες και μπάλες είχαν κάνει φτερά. Ο δράστης ή οι δράστες, ως άλλοι Γκριντς, εκμεταλλευόμενοι προφανώς την ανοιχτή πόρτα της πολυκατοικίας, σχεδίασαν την «επιδρομή» στους στολισμούς πιθανότατα για να διασκεδάσουν, κόβοντας με ψαλίδι τις κορδέλες στις οποίες κρεμόταν όσα έβαλαν στο μάτι, κλέβοντας όμως μαζί και τη χριστουγεννιάτικη χαρά των ενοίκων. Ευτυχώς η δράση τους δεν εξαπλώθηκε σε όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας.
Ποιος να ήταν άραγε ο Grinch, ο κατεργάρης των Χριστουγέννων, που επισκέφθηκε το βράδυ τη Βέροια με σκοπό να... σαμποτάρει τα Χριστούγεννα;
Εκτός αν πρόκειται για ενοχλημένο γείτονα που ο εορταστικός διάκοσμος πρόσβαλλε την αισθητική του. Τι να πεις... Καλά Χριστούγεννα!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ