Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυριακάτικο Christmas shopping με λιακάδα και πολύ κόσμο στην αγορά της Βέροιας

Τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα και τα καταστήματα στην αγορά της Βέροιας ήταν σήμερα ανοιχτά, περιμένοντας τους καταναλωτές για τα ψώνια των εορτών. Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα και στα super market και τα καταστήματα τροφίμων ήταν αρκετά αυξημένη, καθώς πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε από το πρωί στο κέντρο, για βόλτα, δώρα για αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Σύμμαχός τους, ο τέλειος καιρός. Λιακάδα και ζέστη στα σημεία που έπιανε ο ήλιος, ιδανικές συνθήκες για βόλτα αλλά και καφέ. 
Το χριστουγεννιάτικο κλίμα της αγοράς, με τις στολισμένες βιτρίνες και τον εναέριο εορταστικό διάκοσμο στον εμπορικό πεζόδρομο, συμπλήρωνε και το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που έκοβε βόλτες όλο το πρωί, μέχρι αργά το μεσημέρι στο κέντρο.
Όσο περνούσε η ώρα, ο κόσμος αποσύρθηκε για φαγητό στα σπίτια του αλλά και στις ταβέρνες της πόλης που γέμισαν ασφυκτικά. Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ