Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το twitter «γλεντάει» με τα... εγκαίνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη

«Θα έχετε μετρό και θα είναι σαν να μην έχετε...»
Το... ολοκληρωμένο έργο του Μετρό Θεσσαλονίκης εγκαινίασε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο, μια μικρούλα, τόση δα λεπτομέρεια, το ότι… δεν υπάρχει μετρό (!) και ότι τα πιο αισιόδοξα σενάρια κάνουν
λόγο για έναρξη λειτουργίας του το 2010, έδωσε άφθονη τροφή στους χρήστες του twitter να τρολάρουν ανελέητα. Με το γνωστό τους χιούμορ και τις απίστευτα ευφάνταστες ατάκες και φωτογραφίες, έφεραν τα hashtags #Μετρο_Θεσσαλονίκης και #μετρο_φαντασμα, στα πρώτα trend. Στο στόχαστρο των χρηστών; Οι κυλιόμενες σκάλες που δε λειτουργούν, τα εκδοτήρια που δεν υπάρχουν αλλά στη θέση τους έχει κρεμαστεί μουσαμάς που τα απεικονίζει και το σκηνικό εργοταξίου του κατά τα άλλα ολοκληρωμένου έργου. Ο veriotis.gr συνέλεξε τα καλύτερα που πέρασαν από τα μάτια του και σας τα παρουσιάζει:






































































































2 σχόλια:

  1. Διαδόσεις προβοκατορικες δεξιών υπαλλήλων του Μητσοτάκη.Εγω πήγα Θεσσαλονίκη και μπήκα στο μετρό γρήγορο ,καθαρό και ασφαλές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ