Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιαμήτρος: «Όλοι στο Λευκό Πύργο με κίτρινα γιλέκα»

Μετά τη Γαλλία το Βέλγιο και την Ολλανδία, είναι η δική μας ώρα, το δικό μας ραντεβού να ταχθούμε με τους λαούς της Ευρώπης. Είναι το έναυσμα να παλέψουμε για τη ζωή μας. Με αφορμή το μακεδονικό να πούμε όχι στα προβλήματα της καθημερινότητας, στην ακρίβεια, στα ακριβά καύσιμα, στην ανεργία, στη φορολογία,
στις αδικίες. Να ζητήσουμε το δικαίωμα να ζήσουμε αξιοπρεπώς στη χώρα μας και στην Ευρώπη. Είναι η σειρά μας να στείλουμε το δικό μας μήνυμα και να αντιταχθούμε ζητώντας πίσω τη ζωή μας. Τα κίτρινα γιλέκα συμβολίζουν τα προβλήματα που μας αφορούν όλους. Συμβολίζουν την ανεργία και την ανέχεια που αντιμετωπίζουμε, τη δυσβάσταχτη φορολογία και τα ακριβά καύσιμα. Είναι η ώρα να σηκωθούμε από τον καναπέ. Όλοι οι ελεύθεροι ΠΟΛΙΤΕΣ την Παρασκευή πρέπει να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για το αυτονόητο, να ζητήσουν πίσω τη ζωή τους, να ζητήσουν το δικαίωμα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με ευημερία, να ζητήσουν το δικαίωμα να μπορούν να κάνουν οικογένεια, το δικαίωμα να μπορούν να κρατήσουν ανοιχτό το μαγαζί τους, να πληρώνουν ις υποχρεώσεις τους, το δικαίωμα να ονειρεύονται. Παρασκευή 14/12 στις 7 τ απόγευμα, με κίτρινα γιλέκα στο λευκό πύργο.

Γιάννης Τσιαμήτρος

4 σχόλια:

  1. πολυ σωστοι και δικαιοι οι λογοι της κινητοποιησης, αλλα κι αν δεν εχουν γινει τετοιες στο πολυ προσφατο παρελθον.
    ποιο το αποτελεσμα;;; επεσε το ξυλο της αρκουδας απο τα ΜΑΤ και τελικα περασε της ΜΕΡΚΕΛ-ΕΥΡΩΠΗΣ.
    αρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο Τσαμητρος δεν είναι ου έλεγε για τα κακά παιδιά στα Εξάρχεια, τον ρουβικωνα και τους αλήτες που καίνε τις περιουσίες του κοσμάκη?
    Ας τον ενημερώσει κάποιος, γιατί εγώ αγνοώ ποιός είναι, ότι και στη Γαλλία, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Και με και σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη , ρουβικωνες δραστηριοποιούνται, όπως και όλος ο αναρχικός κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι Μακεδόνες στο Λευκό Πύργο την Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ