Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Σοβαρό τροχαίο με ΙΧ και μηχανάκι στο κέντρο της Βέροιας

Στο νοσοκομείο ο αναβάτης - Σμπαράλια το μηχανάκι
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Βέροιας, με εμπλεκόμενα οχήματα ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης 20/12, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε
με μηχανάκι στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Κωτουνίου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός του δικύκλου να εξφενδονιστεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί, ενώ το μηχανάκι υπέστη σοβαρές ζημιές. 

Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον τραυματία αναβάτη και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας. Αυτή τη στιγμή στο σημείο του ατυχήματος βρίσκονται άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς και κλιμάκιο της Τροχαίας, όπου έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων, έως ότου απομακρυνθούν τα δυο οχήματα από το οδόστρωμα. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία. Δείτε φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ