Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Δίκαιη η νίκη της Βέροιας»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την μεγάλη νίκη της «Βασίλισσας του Βορρά» επί του Παλαιοχωρίου με 2-0 εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο τεχνικός της Βέροιας χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη των «κυανέρυθρων» και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία του πρωταθλήματος. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την σημαντική νίκη που πέτυχαν. Μια νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για την δύσκολη συνέχεια με το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στα Κύμινα, έτσι ώστε να τελειώσει το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος και να μπούμε στις γιορτές, να ξεκουραστούν τα παιδιά να ανακτήσουμε δυνάμεις για να μπούμε στην τελική ευθεία και στον μονόδρομο που μας περιμένει.

Ήταν μια δίκαιη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Παλαιοχωρίου πατούσε καλύτερα. Μια ομάδα πρωτοπόρος με έξι βαθμούς διαφορά από τους υπόλοιπους, μια ομάδα που σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος πατούσε καλύτερα, καταφέραμε να προηγηθούμε με τον αντίπαλο να μην δημιουργεί ούτε μία κλασική ευκαιρία, σε σχέση με εμάς που δημιουργήσαμε αρκετές στο να καθαρίσουμε το παιχνίδι πιο γρήγορα και να διευρύνουμε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε λίγο την αμυντική συμπεριφορά μας και ιδιαίτερα στον χώρο του κέντρου γιατί εκεί ήταν το δυνατό σημείο του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο. Με το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, βάλαμε τις βάσεις ώστε να οδηγήσουμε το αποτέλεσμα στη νίκη. Στο τακτικό κομμάτι, πράγματι δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο».

Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά για να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε παιχνίδι, διεκδικώντας μόνο τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν θετικά, υπάρχουν αρνητικά. Είμαστε μια ομάδα και το τονίζω καθημερινά στους παίκτες μου, ότι δεν απογοητεύομαι και δεν ενθουσιάζομαι στο οτιδήποτε. Εμείς ξεκινήσαμε μια πορεία, έναν δρόμο και στο τέλος θα κριθούμε όλοι για το τι έχουμε κάνει. Υπάρχει σεβασμός απέναντι στην ομάδα από όλους όσοι εργαζόμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα με οδηγό μας την σκληρή δουλειά στην καθημερινότητα. Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας που για άλλο ένα παιχνίδι ήταν κοντά μας και τον θέλουμε για την δύσκολη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ