Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (31/12 - 6/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ξεκινάει ένας μήνας... φωτιά, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν σε πύρινα Ζώδια και θα δώσουν φλόγα και πάθος στα ερωτικά μας! Φωτιά, αναμένονται να είναι και τα Φεγγάρια του Γενάρη! Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Αιγόκερω
στις 6 του Ιανουαρίου και η Πανσέληνος, που συνοδεύεται από Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, στις 21 του μήνα! Οι αλλαγές θα είναι καταλυτικές και σίγουρα θα υπάρξουν ανακατατάξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις!

♈ Κριός

Γενικά

Ευτυχισμένο το 2019 αγαπητέ μου Κριέ. Η νέα εβδομάδα εκτός από το καινούργιο έτος, φέρνει μαζί της και τον Άρη που περνά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο δικό σου ζώδιο. Μπαίνεις σε μία δυναμική περίοδο έντονων εξελίξεων και γεγονότων που θα σε κινητοποιήσουν για δράση. Οι μέρες που ακολουθούν, σε ζορίζουν λίγο παραπάνω για ζητήματα που αφορούν στόχους και προοπτικές μέλλοντος, αλλά και για υποθέσεις που έχουν άμεση σχέση με τα επαγγελματικά σου, αφού δέχεσαι άμεσα στην επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης που γίνεται 6 του μήνα στον Αιγόκερω (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο). Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι οι κόποι και προσπάθειες σου θα ανταμειφτούν, αρκεί να λειτουργήσεις επικεντρωμένα και με πίστη στα σχέδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πρώτη εβδομάδα του έτους είναι αρκετά δοκιμαστική για τα επαγγελματικά σου, πολύ περισσότερο όμως για σένα που είσαι Κριός του 2ου δεκαημέρου που δέχεσαι την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης. Γίνονται μεταρρυθμίσεις στα επαγγελματικά σου, που σε πιέζουν, σου επιβάλλουν να αλλάξεις ρυθμούς αλλά και να σηκώσεις μανίκια για εργαστείς πιο σκληρά και με περισσότερη μέθοδο. Η κούραση που περνάς θα μπορέσει να πιάσει τόπο, ενώ η εβδομάδα φέρνει και κάποια καλά λεφτάκια στα χέρια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν λείπει ο ερωτισμός σου αυτή την περίοδο αγαπητέ Κριέ, επιπλέον αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, σίγουρα οι μέρες που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος. Με τον Άρη να περνά στο ζώδιο σου, είναι ο καιρός να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες που αφορούν και τον τομέα των σχέσεών σου, πρόσεξε όμως γιατί άθελά σου μπορεί να λειτουργείς με περισσότερη ένταση προκαλώντας κόντρες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Το 2019 ξεκινά ευχάριστα, ικανοποιητικά, σταθεροποιητικά και με σημαντικές αποφάσεις ζωής για σένα αγαπητέ μου Ταύρε. Το πιο σημαντικό γεγονός των ημερών που ακολουθούν είναι η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου, η οποία δεν θα σε επηρεάσει δυσάρεστα, απεναντίας θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις ζωής που εν καιρώ θα συντελέσουν στην επίτευξη σχεδίων και ονείρων. Ωστόσο, από αυτή την εβδομάδα με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Κριού, να αναμένεις ότι η χρονιά ξεκινά απαιτητικά φέρνοντας αρκετή κούραση στα επαγγελματικά. Η συντροφική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άφησε τις καχυποψίες στην άκρη και σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό ... Ακριβώς αυτό είναι το μήνυμα αυτής της εβδομάδας για σένα φίλε μου Ταύρε. Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλά, αφού η Αφροδίτη είναι στο Σκορπιό πραγματοποιώντας τρίγωνο με τον Χείρωνα, γεγονός που σε βοηθά να κλείσεις ανοιχτές πληγές του παρελθόντος, βάζοντας πλέον σε προτεραιότητα την συντροφικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η νέα εβδομάδα και το νέο έτος ξεκινά με επικοινωνιακό αλαλούμ και πολλές ειδήσεις και αποφάσεις που ναι μεν μπορεί να σου προκαλούν ανησυχία και να σε βάζουν σε τρέξιμο, σίγουρα όμως θα μπορέσεις να διευθετήσεις τα πάντα με απόλυτη ακρίβεια. Στα επαγγελματικά συμβαίνουν αλλαγές που θα λειτουργήσουν υπέρ σου, άσχετα αν για την ώρα κουράζεσαι λίγο παραπάνω! στα οικονομικά ευνοείσαι ιδιαίτερα την Παρασκευή με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που φέρνει κάποιες ευχάριστες ειδήσεις για τα οικονομικά σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Νέα εβδομάδα, νέα χρονιά και ... πολλές επαφές και συζητήσεις σε θέτουν σε εγρήγορση φίλε μου Δίδυμε. Επηρεάζεσαι άμεσα τις ημέρες που ακολουθούν από το τρίγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό! Να αναμένεις ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις που αποτελέσουν έκπληξη αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω σε προβληματίζει και σου δημιουργεί ανασφάλεια για υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου, όμως είναι κάτι το οποίο και θα ξεπεραστεί γρήγορα. Οι μέρες που ακολουθούν έχουν και έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, ενώ δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες από το περιβάλλον σου που θα σε κινητοποιήσουν να ξεφύγεις από το καβούκι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ώρα για δράση, περιπέτεια, εμπειρίες αλλά και για ... μία όμορφη σταθερή και συντροφική σχέση. Αν είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου να αναμένεις κινητοποίηση για γνωριμίες (αν είσαι ελεύθερος) και εκπλήρωση προσδοκιών (αν είσαι σε σχέση)! Αν είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου έχεις την «αβάντα» του Δία από τον Τοξότη και έχεις τύχη για την εξέλιξη νέων σχέσεων ... Όσο για σένα του 3ου δεκαημέρου ερωτικά μηνύματα σε αιφνιδιάζουν όμορφα αυτή την εβδομάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι μεταβατική και κάπως στενεμένη για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Το πορτοφόλι σου μένει άδειο μετά τις γιορτές και αυτό σε ζορίζει, όμως υπάρχουν νέες προοπτικές και συζητήσεις / επαφές που σε βοηθούν σταδιακά να τρέξεις περισσότερο την εργασία σου για να βρεθείς ωφελημένος!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ξεκινάς μαχητικά το 2019 αγαπητέ μου Καρκίνε! Η πρώτη εβδομάδα του νέου έτους ξεκινά με μία Ηλιακή Έκλειψη στον διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Αιγόκερω. Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται και πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, που η περίοδος είναι πιεστική, αλλά σταδιακά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις ένα σχέδιο σου! Ο Άρης περνά στον Κριό και ο στόχος σου αυτή την περίοδο είναι ένας: Να καταφέρεις να πετύχεις την επαγγελματική ανέλιξη και την διάκριση στο χώρο που κινείσαι! Δεν παύει όμως για την ώρα να έχεις κόντρες με το περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού δεν παύει να βρίσκεσαι στα ερωτικά σου «ντουζένια» ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου που έχεις πραγματική ανανέωση. Κάποιες προκλήσεις στην αισθηματική σου ζωή θα τις ζήσεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, όπου αναμένεται να απογοητευτείς από την στάση και την συμπεριφορά του συντρόφου σου, δείξε την ψυχραιμία σου! Το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω (στις 5/1) δίνει έμφαση και θετική προοπτική σε συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε και κατέγραψε τις ιδέες που έχεις αυτό το διάστημα , γιατί πράγματι μπορούν εν καιρώ να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά σου σχέδια. Οι πιέσεις για θέματα επαγγελματικών συνεργασιών δεν λείπουν, μην βιαστείς να κρίνεις και να καταδικάσεις καταστάσεις. Τα οικονομικά αν και στενεμένα, έχουν καλές προοπτικές για την πορεία.

♌ Λέων

Γενικά

Καλωσορίζεις την πρώτη εβδομάδα του 2019 με νέα σχέδια αγαπητέ μου Λέοντα. Ο Άρης περνώντας στον Κριό σου δίνει την δυναμική να κυνηγήσεις νέα σχέδια και νέες προοπτικές που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου επέκταση, δεν παύει να λείπει και η αισιοδοξία για νέα ξεκινήματα. Ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και δεν λείπουν τα ευχάριστα ερωτικά μηνύματα αλλά και οι ιδέες που θα μπορούν να κάνουν πραγματικά την διαφορά στην καθημερινότητά σου! Όσο για την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε εξουθενώνει προσωρινά ψυχολογικά, σωματικά και εργασιακά, αφού αναγκάζεσαι να αναλάβεις πολλές νέες ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκεί που δεν το περιμένεις τσουπππ σκάει αυτό το τηλεφωνηματάκι που το περίμενες εδώ και καιρό και το χαμόγελο φτάνει ως τα αυτιά ... Ναι αγαπητέ μου Λέοντα η εβδομάδα έχει ερωτικά μηνύματα και επικοινωνίες, πολύ περισσότερο όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Όσο για σένα του 2ου δεκαημέρου.... βουρ για νέες σχέσεις αφού ο Δίας από τον Τοξότη σε ευνοεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει μία αναμπουμπούλα αυτή την εβδομάδα στο εργασιακό σου, αφού η Έκλειψη από τον Αιγόκερω φαίνεται ότι επηρεάζει πολύ τον τομέα της εργασίας σου! Αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα και ενώ αυτό σε πιέζει, να ξέρεις θα είναι για καλό σου! Στα οικονομικά σταδιακά παίρνεις ανάσα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Υποδέχεσαι το 2019 με νέα σχέδια, νέες προοπτικές αλλά και με την ευκαιρία να βάλεις σταθερές βάσεις στη ζωή σου από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Αιγόκερω, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, απεναντίας φέρνει αυτή την ιδιαίτερη «καρμική» στιγμή που πάντα περίμενες για να εκπληρώσεις ένα μεγάλο σχέδιό σου! Τα οικονομικά σου είναι ζορισμένα γιατί ο Άρης από τον Κριό φέρνει στην επιφάνεια έκτακτα έξοδα, αυτό όμως μπορείς να το αντιμετωπίσεις με μία καλύτερη διαχείριση. Εξομολογήσεις καρδιάς, φαίνεται ότι λύνουν το πάζλ που υπήρχε μέσα σου, ιδιαίτερα από τις 5 Ιανουαρίου που ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις μία περίοδο που μπορείς να κάνεις όνειρα, σχέδια, βλέποντας κάποιες επιθυμίες σου να γίνονται επιτέλους πραγματικότητα. Αισθηματικά ευνοείσαι, αφού τόσο η Αφροδίτη από τον Σκορπιό όσο και ο Ερμής από τον Αιγόκερω εκφράζουν ότι αν ανοίξεις την καρδιά σου, θα μπορέσεις να έχει τα αποτελέσματα που προσμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το ξεκίνημα του νέου έτους, σηκώνεις μανίκια και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Ένα προσωρινό κλίμα ασυνεννοησίας θα υπάρχει αυτή την εβδομάδα όμως μη μασάς, γιατί γρήγορα θα ξεπεραστεί. Λίγο προσοχή θέλω να μου δείξεις στα οικονομικά σου, γιατί φαίνεται ότι θα υπάρξει μία ένταση εξαιτίας έκτακτων εξόδων.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ένα νέο έτος ξεκινά από αυτή την εβδομάδα και μαζί του φέρνει σπουδαίες αλλαγές για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ. Η πρώτη εβδομάδα του 2019 φέρνει μαζί της αλλαγές σε στόχους και επαγγελματικά σχέδια (εξαιτίας της Ηλιακής Έκλειψης στον Αιγόκερω). Μαζί όμως έρχονται και εντάσεις και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου αφού ο ό Άρης περνά στον Κριό ... Βάλε νερό στο κρασί σου όταν οι άνθρωποι που σε συντροφεύουν είναι φανερό ότι βάζουν τις φιτιλιές τους για να σου προκαλούν εκνευρισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου. Πιο τυχερός όμως θα σταθείς αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου θα έχεις μία αιφνίδια έκπληξη που θα σου προσφέρει χαμόγελα. Η νέα εβδομάδα όμως δεν βοηθά τις μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιέζεσαι από παντού στα επαγγελματικά σου και ναι σε πιάνει το άγχος σου και έχεις και τους καβγάδες σου από το ξεκίνημα του χρόνου ... Χαλάρωσε τους ρυθμούς και θυμήσου αυτό που έχω να σου πω: Θα τα καταφέρεις, και οι υποχρεώσεις θα βγουν και θα ρολάρει το επαγγελματικό σου καλύτερα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα του ολοκαίνουργιου 2019 με χαμόγελα, θετικές επιρροές και προστατευμένος από το κύμα της Έκλειψης που γίνεται στον Αιγόκερω στις 6 του μήνα. Ενδιαφέρουσες προτάσεις και συζητήσεις ανοίγουν έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων στη ζωή σου, όπου ναι μεν τώρα μπορεί να πιέζεσαι και να κουράζεσαι λίγο παραπάνω – έχουμε και τον Άρη από τον Κριό να φέρνει πολλές ευθύνες σε εσένα- σίγουρα όμως θα τα καταφέρεις! Η αγάπη των δικών σου ανθρώπων, θα σου μεταδώσει αυτή την εβδομάδα τόση ζεστασιά, που θα νιώσεις πραγματική ευγνωμοσύνη για ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη σουλατσάρει ακόμα στο δικό σου ζώδιο και ναι λάμπεις, γοητεύεις, έχεις κατακτήσεις και το ερωτικό πάει καλά μπορώ να πω ... Αυτή την εβδομάδα όμως μπορείς να κλείσεις και πληγές του παρελθόντος νιώθοντας ανακούφιση από μία αισθηματική υπόθεση που σε είχε ταλαιπωρήσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ όμως θα τα καταφέρεις να ακολουθήσεις πραγματικά τον δρόμο που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα κοντά στις 4/1 με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού!

♐ Τοξότης

Γενικά

Το 2019 είναι η χρονιά σου και η πρώτη εβδομάδα του ξεκινά με εκπλήξεις και χαρές για το ζώδιο σου.... Κοινωνικοποίηση, επαφές και ερωτικές εκπλήξεις είναι μέσα στο «μενού» των πρώτων ημερών του χρόνου για σένα. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι το μοναδικό «μελανό» σημείο αυτής της εβδομάδας για σένα, όπου απλά σου κρούει το καμπανάκι για ζητήματα οικονομικά που πρέπει να τα μεριμνήσεις με περισσότερη επιμέλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί;;; Κάπως έτσι καλωσορίζεις το 2019 για τα αισθηματικά σου, έννοια σου όμως γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Μπορεί να σε πιάνουν οι απελευθερωτικές σου τάσεις, όμως και από αυτή την εβδομάδα θα παίξει σκηνικό επικοινωνιών και ερωτικών συναντήσεων που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην τα παίρνεις όλα στα αστεία και στην πλάκα και μην αφήνεις να συσσωρεύονται οι υποχρεώσεις με την δικαιολογία ότι περνάμε εορταστική περίοδο! Τα έξοδα τρέχουν, εσύ δεν φαίνεται να ζορίζεσαι ή να πιέζεσαι ... όμως καλό είναι να μετριάσεις την τόλμη αλλά και την διάθεση του ωχαδερφισμού!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Καλή Χρονιά αγαπητέ Αιγόκερε με τη νέα εβδομάδα να σου κάνει «δωράκι» και μία Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου! Δεν χρειάζεται να σε πιάνει πανικός, γιατί οι Εκλείψεις σηματοδοτούν πάντα την αρχή μίας νέας εποχής και το άνοιγμα ενός νέου κύκλου σημαντικών εξελίξεων που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον αληθινό εαυτό σου! Η εβδομάδα έχει τις προκλήσεις της Αιγόκεράκι μου και ο Άρης από τον Κριό σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία συναισθηματική υπερένταση και να τα βάζεις με την οικογένεια... Η ευκαιρία σου όμως είναι η δικτύωση, οι φιλίες και οι επαφές... Φιλοσοφώντας λίγο παραπάνω τις καταστάσεις, θα κατανοήσεις ότι μέσα στην φούρια αυτών των ημερών, καταφέρνεις να βρεις λύσεις για θέματα που σε ταλάνιζαν καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μεγαλύτερη εύνοια στα αισθηματικά σου έχεις αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι Αιγόκερως του 1ου και του 3ου δεκαημέρου όπου θα ζήσεις τις ερωτικές εξομολογήσεις σου και θα έχεις και τα ραντεβουδάκια σου! Εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι και αναζητάς απαντήσεις, λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεκινάς το νέο έτος με πολλά σχέδια και στόχους, όμως για την ώρα θα πρέπει να παραμείνεις ένα βήμα πίσω, σχεδιάζοντας καλύτερα τα επόμενα βήματά σου! Δεν είναι η εποχή για μεγάλα ρίσκα και οι αλλαγές που δεν έχεις υπολογίσει , αλλά θα έρθουν, ανατρέπουν για λίγο το σκηνικό που είχες στο μυαλό σου! Οικονομικά για την ώρα φαίνεται ότι είσαι κερδισμένος!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Καλωσορίζεις το 2019 έχοντας ακόμα στην πλάτη σου τα βαρίδια του προηγούμενου έτους και ίσως με κάπως απαισιόδοξη οπτική για το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία, σύντομα όμως αυτή η τάση θα ξεπεραστεί. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω σε κλείνει για λίγο στο καβούκι σου, εξαιτίας υποθέσεων που αναγνωρίζεις ότι πρέπει να κλείσουν ώστε στην πορεία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ο Άρης από τον Κριό , σε κινητοποιεί να αναλάβεις δράση και η πνευματική σου εγρήγορση αλλά και η κοινωνικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο! Ατού σου αυτό το διάστημα, οι φιλίες, οι γνωριμίες σου αλλά και οι επαγγελματικές προεκτάσεις που ανοίγονται μπροστά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να μην διανύεις την πιο σουπερ ερωτική περίοδο , όμως η εβδομάδα σε βοηθά να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε συναρπάσουν! Εσύ που είσαι σε σχέση μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, περνώντας ωραίες, διασκεδαστικές στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα δίνει λύσεις για τα οικονομικά σου, αφού το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα πραγματικά θα σε βοηθήσει να νιώσεις ανακούφιση για τον οικονομικό σου τομέα. Στα επαγγελματικά προκύπτουν ανακατατάξεις λόγω της Έκλειψης, όπου σε πιέζουν κυρίως ψυχολογικά.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Σε γιορτινούς ρυθμούς καλωσορίζεις την πρώτη εβδομάδα του 2019, η οποία και σε βοηθά να κατακτήσεις στόχους και επιθυμίες. Η Ηλιακή Έκλειψη από τον Αιγόκερω, έστω και μέσω πιέσεων θα φανεί ευεργετική για την εκπλήρωση βαθύτερων προσδοκιών σου. Ένα ξεκαθάρισμα σε φιλικές επαφές είναι βέβαιο ότι θα γίνει και θα σε απογοητεύσει! Το πέρασμα του Άρη από τον Κριό, σε πιέζει οικονομικά και σε φέρνει αντιμέτωπο με έξοδα που πρέπει να αναλάβεις, για αυτό διατήρησε ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ο καιρός να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις αυτά που πραγματικά αισθάνεσαι, αυτό είναι κάτι που θα το εκτιμήσει το ταίρι σου και θα δεις και την σχέση σας να παίρνει μία σημαντική ανάσα. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και για φλερτ... βουρ λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι και άσχημη η κατάσταση στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα, όμως τα έξοδα τρέχουν και δεν λείπουν οι ανασφάλειες και οι φόβοι για το τι θα γίνει στο μέλλον. Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου και τις ιδέες σου που εν καιρώ θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ