Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

STADIUM: Το μεγάλο sports cafe της Βέροιας με... 8 τετραγωνικά μέτρα οθόνη!

Βλέπεις μπάλα σαν να είσαι στο γήπεδο
Ένα καινούργιο sports cafe άνοιξε στην πόλη της Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή του Προμηθέα και επί της οδού Θερμοπυλών 11-13, δημιουργήθηκε ένας εντυπωσιακός αθλητικός χώρος, με το όνομα «Stadium», όπου ο κάθε
φίλαθλος θα μπορεί να απολαύσει τους αγώνες της αρεσκείας του, στις ειδικές γιγαντοοθόνες που έχουν στηθεί περιμετρικά του καταστήματος. Ήδη, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της λειτουργίας του, έχει γίνει το αγαπημένο στέκι, όχι μόνο για τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, αλλά και για ολόκληρη τη Βέροια. 


Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η τεράστια τηλεόραση των 8 τετραγωνικών μέτρων, όπου οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ματς σε υψηλή ευκρίνεια, ενώ υπάρχουν συνολικά 10 τηλεοράσεις.

Στο εν λόγω κατάστημα, ο πελάτης θα μπορεί να δει όλους τους αγώνες του Ελληνικού, Ιταλικού, Γερμανικού, Ισπανικού, Γαλλικού πρωταθλήματος, αγώνες μπάσκετ, ΝΒΑ, χαντμπολ και φυσικά τις μάχες του Champions League, αλλά και του Europa League.

Εκτός όμως από τις αθλητικές μεταδόσεις, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, τη μπύρα ή το ποτό σας, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Ένα πολυχώρος για όλα τα γούστα που αξίζει να επισκεφθείτε.


  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ