Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mόνο για τα επιτραπέζια ροδάκινα η έκτακτη ενίσχυση που δρομολογεί η κυβέρνηση

Η ενίσχυση δεν αφορά, προς το παρόν τουλάχιστον, στα συμπύρηνα ροδάκινα που παραδόθηκαν φέτος στη μεταποιητική βιομηχανία, γεγονός το οποίο προκαλεί ήδη ζωηρές αντιδράσεις στις τάξεις των παραγωγών. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι, ήδη κλιμάκιο αγροτών από την Πέλλα και
την Ημαθία, κατεβαίνει την Τετάρτη (13 Δεκεμβρίου) στην Αθήνα για συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξη Σταύρο Αραχωβίτη. Τονίζεται μάλιστα ότι ο τρόπος σχεδιασμού της ενίσχυσης συνιστά κατάφορη αδικία για τους καλλιεργητές των συμπύρηνων και δη των πρώιμων ποικιλιών που κατέγραψαν μεγάλες απώλειες παραγωγής, ως αποτέλεσμα των ασθενειών που προκάλεσαν οι άκαιρες βροχοπτώσεις. Σύμφωνα πάντα με εκπροσώπους των παραγωγών, η άνιση μεταχείριση μπορεί να πυροδοτήσει μεγάλες αντιδράσεις το αμέσως επόμενο διάστημα και ενδεχομένως πριν από τις γιορτές, ειδικά μετά την μαζική προσέλευση η οποία υπήρξε στη συνάντηση της Νίκαιας την περασμένη Κυριακή και στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι αγροτών απ’ όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ