Με Ρεμπούτσικα-Πασπαλά και ζεστό κρασί η φωταγώγηση του δέντρου στην Ελιά

Τα λαμπάκια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πάρκο της Ελιάς, ανάβει με μια γιορτινή εκδήλωση, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου ο δήμος Βέροιας και η ΚΕΠΑ. Η φωταγώγηση του δέντρου θα συνοδευτεί με show από ξυλοπόδαρους, φωτιές και ξιφομαχίες στο Καράβι των Ξωτικών, ενώ η εκδήλωση θα
ντυθεί μουσικά τόσο από την Φιλαρμονική του δήμου Βέροιας όσο και από τη συναυλία των Έλλη Πασπαλά και Ευανθία Ρεμπούτσικα. Παράλληλα, θα μοιραστεί στον κόσμο ζεστό κρασί (Gluhwein). Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εορταστικής εκδήλωσης:

Ώρα 19:00 Υπερθέαμα!
Ξυλοπόδαροι - Φωτιές - Ξιφομαχίες στο Καράβι των Ξωτικών.


Ώρα 19:45 Ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου. Συνοδεύει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, υπό τη Δ/νση του Βαλάντη Κυριακίδη.

20:00 συναυλία «Αστέρι κι ευχή»
ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ - ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ
Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά θα στροβιλίσουν τη νύχτα μας. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Σαν τις νύχτες τις καλοκαιρινές στο σινεμά της γειτονιάς όταν γέμιζε η σκηνή εικόνες, ήχους και χρώματα που έγιναν η συντροφιά στα όνειρά μας.
Μια συνεργασία με γυναικεία ματιά, ευαισθησία και διάθεση, όπου η κάθε μια δίνει το δικό της ξεχωριστό στίγμα. Ένας μαγικός χορός πλημμυρισμένος από υπέροχες μουσικές και μοναδικές ερμηνείες.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της. Από το “Αστέρι κι η ευχή”, τις “Μικρές ιστορίες”, την “Πολίτικη Κουζίνα”, το “Babam ve Oglum”, το “Βirlesen Gonuller” που μας ταξιδεύει στο μακρινο Καζακσταν, στη Ρωσία και στην Κωσταντινούπολη, τον “Συρανό ντε Μπερζεράκ”, τον “Νοτιά” και φυσικά το πρόσφατο “1968” του Τάσου Μπουλμέτη.
Η Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών άλλοτε απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ