Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγικά Χριστούγεννα στον «Punchinello» με καθημερινή φύλαξη από τις 09:30!

17-25/12 ο Άγιος Βασίλης προσγειώνεται για γράμματα και φωτογραφίες!
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο «Punchinello» φόρεσε τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του στον παραμυθοχώρο του. Η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, στον αγαπημένο τους χώρο και φέτος θα είναι μαγικά! Τώρα που θα κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές, ο «Punchinello» αναλαμβάνει να απασχολήσει τα παιδιά με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο. Καθημερινά, από τις 09:30 το πρωί, οι έμπειρες παιδαγωγοί θα είναι εκεί, για να φυλάξουν τα παιδιά σας όσο εσείς είστε στη δουλειά ή στα ψώνια και τις δουλειές των εορτών.
Σε λίγες μέρες ο Άγιος Βασίλης στον «Punchinello»!
Και φυσικά, επειδή όλα τα παιδάκια στον «Punchinello» ήταν καλά, ο Άγιος Βασίλης θα τον επισκεφθεί και φέτος, για 9 ολόκληρες ημέρες! Από τις 17 Δεκεμβρίου, μέχρι και ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών θα βρίσκεται στον «Punchinello», για να φωτογραφηθεί με τα παιδάκια αλλά και να του δώσουν προσωπικά το γράμμα τους!
Καθημερινά θα τραγουδάμε τα κάλαντα, θα φτιάχνουμε χειροτεχνίες, θα ζωγραφίζουμε και θα διαβάζουμε χριστουγεννιάτικα παραμύθια!

Και φέτος οι γιορτές θα είναι μαγικές στον «Punchinello». Σας περιμένουμε!

Punchinello
Λ. Στρατού 33, Βέροια
τηλ. 6983224701 και 6936523372
facebook εδώ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ