Quantcast

http://picasion.com/

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μπέλλα

«Ένιωσα να θίγεται η υπόληψή μου»
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι η Ιωάννα Μπέλλα λίγες μόνο ημέρες μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, με αφορμή τη δήλωσή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό;». Η Σταρ Ελλάς 2018 μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων δήλωσε: ««Πιο πολύ στενοχωριέμαι για την οικογένειά μου, ένιωσα να θίγεται η υπόληψή μου και να μη μπορώ να την υπερασπιστώ με τον διάλογο. Αν βρισκόμουν στην Ελλάδα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Με κατηγόρησαν ως αμόρφωτη και ότι με νοιάζει μόνο η εμφάνισή μου. Έκλαιγα συνεχώς, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και να ανταποκριθώ στις δραστηριότητές μου εδώ, γιατί ήμουν και είμαι ακόμα ράκος, όπως με ακούτε κιόλας. Ένιωσα να θίγεται η υπόληψη του χωρίς να μπορώ να κάνω διάλογο».

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ,
    ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΩΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;;; ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!
    ΑΜΑ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ;;; ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ