Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ημαθίας για τη Βέροια

Στα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας προκρίθηκε η Βέροια μετά την άνετη νίκη της με 6-0 επί της Ν. Γενεάς Νικομήδειας στο γήπεδο του Μακροχωρίου. Όπως αναμενόταν, οι «κυανέρυθροι» δεν βρήκαν ιδιαίτερη αντίσταση από τους αντιπάλους τους, που αγωνίζονται στην Β' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη, παίζοντας με παίκτες που δεν έχουν μέχρι στιγμής πολλές συμμετοχές. Τα γκολ της Βεροιώτικης ομάδας πέτυχαν στο 3ο λεπτό ο Καράμπελας, στο 43' ο Τσότρας, στο 55' ο Βασίλτσης, στο 64' ο Σοφιανίδης, στο 72' ο Ιωάννου και στο 78' ο Φωτόπουλος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παυλίδης με βοηθούς τους Παπαδάκη και Τσιουγγαρή.





ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Χατζηπαναγιωτίδης, Τρούπκος (63' Παπουτσίδης), Τσότρας, Ζούρκος, Τσουλχάι, Σοφιανίδης (68' Μουρατίδης), Ιωάννου, Καράμπελας, Βασίλτσης, Μυλωνάς (46' Τσικόπουλος), Φωτόπουλος.

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ (Θόδωρος Τέγος): Αναστασιάδης, Κωστόπουλος (77' Μαλάκος), Σολάκογλου, Ροδοσνιώτης, Αργυρόπουλος (77' Καϊογλίδης), Ντινόπουλος (63' Ορφανίδης Α.), Ριστέμογλου (77' Καραπουλιτίδης), Παπαδόπουλος, Κεχαϊδης, Μελιόπουλος, Πιστοφίδης.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βέροια - Νικομήδεια: 6-0
Αγκαθιά - Παλαιοχώρι: 2-0
Σχοινάς - Ροδοχώρι: 0-3
Χαρίεσσα - Νάουσα: 1-2
Πλατύ - Κουλούρα: 2-3
Τριπόταμος - Μακροχώρι: 0-2
ΠΑΟΚ Αλεξ. - Αγ. Μαρίνα: 1-0
Κλειδί - Τρίκαλα: 2-4

* Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ