Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο: Με όχημα της Πυροσβεστικής έφτασε ο Άγιος Βασίλης στην Κουλούρα

Μπορεί το έθιμο να λέει πως ο Άγιος Βασίλης επισκέπτεται τα μικρά παιδιά μέσα από την καμινάδα, ωστόσο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Κουλούρα είχε διαφορετική άποψη. Αποφάσισε να αφήσει πίσω τους τάρανδους και να έρθει με το όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Μια πολύ πρωτότυπη εμφάνιση που χάρισε χαρά και χαμόγελα στα παιδιά του Σχολείου και του Νηπιαγωγείου. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κουλούρας με επίσημη ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για την πρωτότυπη μεταφορά του Αϊ Βασίλη. 

«Φέτος τα Χριστούγεννα ο Αϊ Βασίλης δεν μας ήρθε από το τζάκι, αλλά σκαρφαλωμένος στην σκάλα του πυροσβεστικού οχήματος χαρίζοντας χαρά και πολλά χαμόγελα στα παιδιά του σχολείου και Νηπιαγωγείου μας. Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας και ειδικότερα τον Διοικητή και αντιπυραρχο κ.Παλαμουτη Νικόλαο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κουλούρας Λιλιόπουλο Γεώργιο, τον διευθυντή του σχολείου Κατσαβό Δημήτριο για την θερμή του συμπαράσταση και υλοποίηση των επιθυμιών μας και τους εκπαιδευτικούς μας που είναι πάντα στο πλευρό του συλλόγου. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους Σύλλογος γονέων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κουλούρας». αναφέρει σε ανακοίνωσή ο Σύλλογος Γονεών.
























1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ