Quantcast

http://picasion.com/

Δίωξη για απάτη στον «μαϊμού» καθηγητή Ψυχολογίας - Θεραπευτή από την Πιερία

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - «Θεράπευε» ασθενείς με... απολυτήριο δημοτικού!
Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες και τη διεύθυνση ιστοσελίδας 61χρονου άνδρα, που παρουσιαζόταν ως θεραπευτής, καθηγητής ψυχολογίας και ερευνητής. Εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντος, καθώς επίσης για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για τον Πασχαλίδη Γεώργιο του Δήμου και της Δέσποινας, που γεννήθηκε το 1957 στο Αιγίνιο Πιερίας. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ, για έκθεση κατά συρροή, από την οποία προέκυψε και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντος και για παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.

Σύμφωνα με την έρευνα του ellinikahoaxes.gr, ο κ. Πασχαλίδης έχει μόνο απολυτήριο Δημοτικού. Αφού εργάστηκε ως  ηλεκτροσυγκολλητής, χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων, γεωργός, μαραγκός κτλ., το 2002 είχε μία στιγμή «επιφοίτησης» στον Όλυμπο και στη συνέχεια άρχισε να «θεραπεύει» ασθενείς με θαυματουργό τρόπο (ψωρίαση, παραπληγία).

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση από την Αστυνομία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων και τον εντοπισμό άλλων παθόντων έκθεσης ή και απάτης, αλλά και την αποτροπή τυχόν τέλεσης των αναφερόμενων αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388353. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ