Quantcast

http://picasion.com/

Ο παράδεισος απέχει μόλις 4 χλμ από τη Βέροια

Πανελλήνιος θαυμασμός για την τεχνητή λίμνη της Αγίας Βαρβάρας

H πόλη της Βέροιας διαθέτει από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μέρη της Μακεδονίας. Για τον λόγο αυτό, χιλιάδες τουρίστες την επισκέπτονται καθημερινά και απολαμβάνουν τα υπέροχα τοπία της. 

Οι φωτογραφίες που διακινούνται μέσα από το internet, αρκετά συχνά γίνονται viral και αναπαράγονται από χιλιάδες χρήστες των social media. Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα που απεικονίζουν την τεχνητή λίμνη της Αγίας Βαρβάρας, μόλις 4 χιλιόμετρα από τη Βέροια, αποτέλεσαν αντικείμενο θαυμασμό από τα μεγαλύτερα sites της Ελλάδας.

Πάνω από 20 διαδικτυακοί ιστότοποι υποκλίνονται στην σπάνια ομορφιά της τεχνητής λίμνης ένα έργο που εγκαινιάστηκε το 2009.







(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)

13 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΟ ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ!ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ- ΜΠΟΥΦΡΕ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λες

      Διαγραφή
    2. αυτο που λετε ΑΠΕΡΙΠΟΙΗΤΟ στην ουσια ειναι bio
      ληλαδη γνησιο natural
      ...λες να εχει καθαριστριες στον παραδσειασο?....
      πος λεμε βιολογικα φρουτα!

      Διαγραφή
  2. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ... ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ... ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού βρίσκεται αυτή η λίμνη εκεί που πέταξε η γυναίκα το μωρό της μέσα αυτή λίμνη είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την άλλη μεριά του φράγματος

      Διαγραφή
    2. Ναι εκεί είναι...άσε πού νε μεν είναι ωραία αλλά ούτε ένα καφέ δεν έχει νά πιες....δεν αξιοποιτε όπως πρέπει...Δυστυχώς!!!

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάντως το λέω κόλαση με το φόνο της Κουσογλου και του μωρού... Άσε που είναι τίγκα στα σκουπίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Αφημένη στην τύχη της η περιοχή αυτή (όπως συνήθως κι άλλες ) χωρίς προσπάθεια καλλωπισμού πέριξ αυτής , ούτε καν την τοποθέτηση μερικών ξύλινων καθισμάτων (παγκάκια) και άλλες κατασκευές για ξεκούραση και ρεμβασμό των επισκεπτών (δυστυχώς )!!! Επίσης θα έπρεπε κατά τα διαστήματα να καθαρίζεται όλος αυτός ο χώρος από διάφορα σκουπίδια λόγω και της έλλειψης σκουπιδοτενεκέδων που πρέπει να τοποθετηθούν και να περιποιηθούν με κλαδέματα τα άγρια δένδρα που βρίσκονται ήδη πέριξ της λίμνης και του συγκεκριμένου χώρου, ώστε να αναδειχθεί καλυτέρα η ομορφιά του τοπίου και να γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνον της Βεροίας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει (ΑφρικανοΣύριους) τουρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα με τα προηγούμενα σχόλια. Απίστευτη ομορφιά αλλά παρατημένη στο έλεος. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  8. Ννννββββ. Πόλος έλξης πολύ σωστά.....
    Όσο όμως συνιδιοκτήτες της περιοχής δεν πρόκειται να γίνει κάτι ...
    Προτιμούν να μην γίνει τίποτα και όσες φορές πήγε να γίνει κάτι ώστε να αξιοποιηθεί,το σταμάτησαν....
    Πρέπει να γίνει απαίτηση πρώτα από όλους τους πολίτες...και από εμάς δήλωδη που γράφουμε εδώ ,τότε ίσως κοιτάξουν το θέμα οι αρμόδιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ