Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλουχίδης: Οι ομάδες της Super League 2 έχουν ανάγκη τα χρήματα από το Στοίχημα

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, Γιώτης Τσαλουχίδης, και μίλησε για την αναστολή της Super League 2, ενώ σχολίασε και το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων όσα μίλησε και για την αναστολή της δράσης στη Super League 2:
“Αυτό το πρόβλημα με τα χρήματα από το στοίχημα έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλες τις ομάδες. Είναι και το γεγονός πως άλλα μας έταξαν στην αρχή του πρωταθλήματος και άλλα γίνονται. Οι ποδοσφαιριστές βγάζουν μια τεράστια ανασφάλεια, ειδικά για το κοντινό μέλλον. Οι ομάδες ήθελαν αυτά τα χρήματα για να λύσουν καταστάσεις. Είναι κάτι που έγινε εντελώς απότομα και έγινε με το έτσι θέλω και διατάζω. Η Super League 2 στην ουσία δίνει ποδοσφαιριστές στη μεγαλύτερη κατηγορία”.

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: “Αν πάει με τη σκέψη του φαβορί ο ΠΑΟΚ, δεν θα έχει τύχη. Είναι ένα παιχνίδι και είναι ντέρμπι. Αυτός ο προβληματικός Ολυμπιακός έχει ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ. Αν και ο Δικέφαλος έχει βρει έναν σωστό δρόμο, είναι ανταγωνιστικός, έχει τρεξίματα. Στην αρχή δεν ερχόταν τα γκολ στον ΠΑΟΚ και ήταν άτυχος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταθερότητα, αλλά έχει ατομική ποιότητα και δεν ξέρεις τι θα σου παρουσιάσει. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα έχει το αβαντάζ λόγω της έδρας του και του κόσμου του. Απλά δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ έχει πάθος για διάκριση και για νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα αλλά έχει πρόβλημα στην άμυνα”.

Για τον Κωνσταντέλια: “Ο Κωνσταντέλιας έχει τρομερά προσόντα, είναι στην αρχή της καριέρας του και μακάρι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Στον ΠΑΟΚ αξίζουν μπράβο που βγάζει παίκτες από τις ακαδημίες του”.

Για τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού: “Για να είμαι αντικειμενικός, όσα γίνονται πριν το παιχνίδι είναι πόλεμος εντυπώσεων. Αυτά γίνονται πριν τα ντέρμπι, αλλά εγώ δεν τα επικροτώ. Οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι παράγοντες. Μπορεί ο Ολυμπιακός να φωνάζει αλλά πρέπει να δείξει και ένα καλό πρόσωπο. Αν κερδίσει το παιχνίδι τότε θα δώσει μια απάντηση. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση”.

Για την επιστροφή του Πασχαλάκη στην Τούμπα: “Για τον Πασχαλάκη δεν θα είναι το πιο εύκολο, γιατί με τον ΠΑΟΚ πήρε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εδωσε στην ομάδα πολλά, όταν μπαίνεις μες το γήπεδο τότε τα ξεχνάς όλα αν έχεις προσωπικότητα. Ο Πασχαλάκης είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ