Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ουρές και αγανάκτηση μπροστά στο ΑΤΜ της Εθνικής

«Εκτός» τα ΑΤΜ Μητροπόλεως και Πιερίων
Τα «ψέλνουν» από το πρωί οι Βεροιώτες πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, κάνοντας γύρες σε όλη την πόλη για να βρουν ένα ΑΤΜ να κάνουν αναλήψεις χρημάτων. Όσοι πήγαν στο ΑΤΜ της Πιερίων διαπίστωσαν πως το μηχάνημα δεν έβγαζε χρήματα. Από την
άλλη πλευρά, το ΑΤΜ επί της Μητροπόλεως, είχε ένα σημείωμα πως ήταν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να συσσωρευτεί σε αυτό επί της Ιπποκράτους. Ο κόσμος αγανακτισμένος, περιμένει υπομονετικά, μη μπορώντας να εξυπηρετηθεί από άλλο κατάστημα, ενώ η ουρά κατά διαστήματα φτάνει μέχρι τη Μητροπόλεως. Μετ' εμποδίων και τα ψώνια της Πρωτοχρονιάς για κάποιους Βεροιώτες...

4 σχόλια:

  1. Με τις κάρτες μπορείτε να ψωνίσετε ρε πατριώτες,
    Τι τα θέλετε τα μετρητά;
    Εκτός αν μας αρέσει η φοροδιαφυγή-φοροκλοπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχεις ο ανώριμος 1.38 μ.μ. ρε παιδιά,θα δώσετε στα παιδάκια που θα σας πούνε τα κάλαντα την visa για μπακσισι και στα εγγονάκια σας προπληρωμενη καρτα,Ευρώπη είμαστε.θα πας και Πολυφύτο-ριζωματα για καφέ στο χουριο κι θα πλήρως μι καρτα είναι υπουχρεουμενος ο καφετζής να έχει πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όσο ξέρω από τα ΑΤΜ βγάζεις χαρτονομίσματα,κυρίως των 20 και 50 ευρώ.
      Εσυ αν δίνεις 20 και 50ευρα στα παιδάκια από τα κάλαντα...

      Διαγραφή
  3. η αληθεια ειναι καπου στη μεση, σχεδον οπως παντα.
    σιγουρα χρειαζονται καποια χρηματα στο χερι , στην τσεπη οπως λεμε. αλλα βλεπουμε και παρα πολλους ακομη να πληρωνουν αρκετα μεγαλα ποσα σε λογαριασμους ή και σε καταστηματα με μετρητα. το αποτελεσμα ειναι τα λιγα ευρω που ετσι κι αλλιως εχουμε και τζιραρουμε να μας εχουν φυγει απο τα χερια και μετα να τρεχουμε στα ATM και σε ουρες,εαν φυσικα εμεινε κατι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ