Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φτιάξτε νηστίσιμα γλυκά και πίτες με παραδοσιακά φύλλα «Γεωργιάδης»

Ψήνει για εσάς παραδοσιακές χωριάτικες πίτες - Και νηστίσιμες!
Γιορτινές οι μέρες που διανύουμε, με τρεις μεγάλες γιορτές της Ορθοδοξίας, Αγίας Βαρβάρας, Αγίου Σάββα και Αγίου Νικολάου στη σειρά και τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών. Μια χωριάτικη πίτα, ένας μπακλαβάς ή
κανταΐφι, ή και νηστίσιμα γλυκά με φύλλο, υπάρχουν τις γιορτινές ημέρες στα σπίτια μας. Η επιχείρηση «Αφοι Γεωργιάδη» ανοίγει για εμάς, από το 1937, παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο και φύλλο για κανταΐφι, για να φτιάχνουμε τα πιο πετυχημένα και νόστιμα σπιτικά γλυκά και πίτες.
Γιορτάζετε και θέλετε μια παραδοσιακή, πεντανόστιμη χωριάτικη πίτα, με πλούσια γέμιση, έτοιμη ψημένη στο σπίτι ή στη δουλειά σας για να κεράσετε; Με ένα τηλέφωνο από την προηγούμενη ημέρα στα 2331093390 - 6973747334, παραγγέλνετε τη γεύση που επιθυμείτε, νηστίσιμη και όχι και έρχεται στο χώρο σας έτοιμες φρεσκοψημένες! 
Η οικογένεια Γεωργιάδη είναι κοντά μας με προϊόντα ζύμης: Φύλλο μπακλαβά - κανταΐφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες - μπουκίτσες. Στο κατάστημα «Αφοι Γεωργιάδη» στην Γεωργίου Γουδή 40, μπορείτε να βρείτε έτοιμες χωριάτικες πίτες, κατεψυγμένες και με διάφορες γεμίσεις, για να τις ψήσετε στο φούρνο σας.

Φέτος στις γιορτές αφήστε το σπίτι σας να μυρίσει χριστουγεννιάτικα φρεσκοψημένα παραδοσιακά γλυκά, φτιαγμένα από τα χεράκια σας.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:
ΠΡΑΤΗΡΙΟ: Γεωργίου Γουδή 40, Βέροια - Τηλ: 23310 65198

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Στο 7ο Χιλ. Βεροίας Ναούσης - Τηλ: 23310 93390

Δείτε τις γεύσεις και τις τιμές:
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ
1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 10 ΕΥΡΩ
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 10 ΕΥΡΟ
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 12 ΕΥΡΩ
2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1 ευρώ λιγότερο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2331093390 - 6973747334


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ