Πρεμιέρα για το Χιονοδρομικό στο Σέλι - Δωρεάν ανοιχτό το λιφτ

Με τις προσδοκίες για έναν κατάλευκο χειμώνα, γεμάτο χιόνια και ένα κέντρο σε πλήρη λειτουργία, κάνει πρεμιέρα για φέτος το Χ. Κ Σελίου. Οι διαθέσεις του καιρού φαίνεται να «προδίδουν» μία καθόλα ενθαρρυντική σεζόν, αφού εδώ και μέρες έχουν πέσει τα πρώτα χιόνια στα ορεινά του νομού Ημαθίας, ενώ ανάλογα
καιρικά φαινόμενα αναμένονται και τα επόμενα 24ωρα, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν χιονοπτώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα.

Πρεμιέρα το Σάββατο με δωρεάν ανοιχτό λιφτ - Δείτε τις ώρες

Η έναρξη της χειμερινής σεζόν στο Σέλι αναμένεται το Σάββατο, με το λιφτ να μπαίνει σε λειτουργία από τις 12 μ.μ μέχρι τις 3 μ.μ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Χ. Κ Σελίου, Κώστα Τζελέπη, που μίλησε στο veriotis.gr «όλα είναι έτοιμα στο χιονοδρομικό για να υποδεχθούν Ημαθιώτες και επισκέπτες από την υπόλοιπη Ελλάδα». Όπως επισημαίνει εξάλλου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν «το λιφτ να παραμείνει ανοιχτό ή θα λειτουργήσει ξανά μετά από λίγες μέρες».

Ασφάλεια, προσωπικό, μηχανήματα στο ιστορικό χιονοδρομικό της Ελλάδας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοίκηση υπέβαλλε στον ΕΟΤ τα προαπαιτούμενα που χρειάζονται προκειμένου να επιτραπεί η λειτουργία του ιστορικού χιονοδρομικού κέντρου που λειτουργεί από το το 1934. «Οι απαιτήσεις για ασφάλεια, επάρκεια προσωπικού, γιατρούς, μηχανολόγους και ετήσια πιστοποίηση των μηχανημάτων έχουν καλυφθεί, οπότε είμαστε καθόλα έτοιμοι να πατήσουμε το χιόνι και να ετοιμάσουμε τις πίστες για τους επισκέπτες μας».

Ευχή όλων είναι μία καλή και πάνω απ' όλα κατάλευκη χρονιά, αφού μην ξεχνάμε, πρόκειται για ένα χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται σε απόσταση ανάσας από πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ