Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεταγραφική «βόμβα» για τη Βέροια

Επέστρεψε στη «Βασίλισσα» ο Μεληκιώτης
Μια πολύ σημαντική προσθήκη έκανε στο δυναμικό της η ομάδα της Βέροιας. Ο Δημήτρης Μεληκιώτης που κατά το παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας» και που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με τις ομάδες της ΑΕΚ και της Κέρκυρας, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ημαθίας. Μια μεταγραφή που αναμένεται να ενισχύσει τους «κυανέρυθρους» και να τους οδηγήσει σε δρόμους επιτυχιών. Ο ταλαντούχος χαφ, θα αποτελέσει δυνατό όπλο στη φαρέτρα του Σάκη Θεοδοσιάδη. 
Την ανακοίνωση της μεταγραφής έκανε η Διοίκησης του Π.Σ. Βέροιας στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια της Βέροιας χαιρετίζει την επιστροφή του Δημήτρη Μεληκιώτη στην ομάδα μας.
Ο Δημήτρης, παρά τα μόλις 22 του χρόνια, είναι γεμάτος εμπειρίες από την συμμετοχή του στην Super League με την Βέροια, την ΑΕΚ και την Κέρκυρα και θα βοηθήσει την "Βασίλισσα του Βορρά" να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ