Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δήλωση «βόμβα» διάσημου μελλοντολόγου από τη Βέροια - Τι είπε και τρέλανε τους Παοκτσήδες

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου τους θαμώνες του «Voice Live Clubbing». Ο διάσημος μελλοντολόγος - αστρολόγος Νίκος Χορταρέας επισκέφθηκε την πόλη της Βέροιας και ως λάτρης της νυχτερινής διασκέδασης θέλησε να επισκεφθεί τα μπουζούκια της περιοχής.
Κάθισε στο πρώτο τραπέζι και παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του μαγαζιού. Ήταν ευγενικός, πρόσχαρος και δέχθηκε να φωτογραφηθεί μ' όλο τον κόσμο. Αυτό όμως που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι η απάντηση που έδωσε, όταν ο Ανδρέας Δρακόπουλος τον ρώτησε δια μικροφώνου, αν γνωρίζει ποιος θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Ο τηλεοπτικός αστέρας, με την μεγάλη καριέρα στην show biz δεν δίστασε να αναφέρει πως οι προβλέψεις του αναφέρουν μόνο... ΠΑΟΚ! Όπως είναι λογικό, η τοποθέτησή του αυτή, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στο σύνολο των παρευρισκομένων που τον χειροκρότησαν θερμά για αυτήν την πρόβλεψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ