Quantcast

http://picasion.com/

Μαρκούλης: «Θα είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή»

Την επίσημη ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του για τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του 2019 γνωστοποίησε ο Αντώνης Μαρκούλης. Ο γνωστός δικηγόρος, πραγματοποίησε στο καφέ «Beluga», την παρθενική του συνέντευξη τύπου, στην οποία εκτός από την ιδρυτική διακήρυξη του
συνδυασμού του, διάβασε και τα πρώτα ονόματα που θα συνθέσουν το ψηφοδέλτιό του. Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντώνης Τολιόπουλος, μέλος των «Πολιτών σε Δράση», την ομάδα πολιτών του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε την επίσημη στήριξη στο πρόσωπο του Αντώνη Μαρκούλη . Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με ποιους θα συνεργαστεί ο συνδυασμός την επόμενη ημέρα και γιατί έγινε η επιλογή Μαρκούλη. «Η πολιτική του πορεία και η πορεία του στο δημοτικό συμβούλιο μας έδειξε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και όχι απλά να υποστηρίξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Στην τοποθέτησή του ο Αντώνης Μαρκούλης, αρχικά χαρακτήρισε μεγάλη τιμή και μεγάλο βάρος ευθύνης την πρόταση του ονόματός του να ηγηθεί του σχήματος, δεσμευόμενος να τηρήσει μέχρι κεραίας την εμπιστοσύνη τους, όπως είπε, ενώ προανήγγειλε στήριξη και από άλλες πολιτικές δυνάμεις. «Είναι στα σκαριά και άλλες ανακοινώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Προτεραιότητα στον Πολίτη» το όνομα του συνδυασμού 

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, που θα φέρει το όνομα «Προτεραιότητα στον Πολίτη», είπε πως θα είναι καινοτόμο και συγκρουσιακό, ενώ θα αποτελείται από δυο τομείς, σχετικά με τα έργα που θα υλοποιηθούν, το άμεσο και το μακροπρόθεσμο. Τέλος, με αέρα νίκης, δήλωσε πως με όποιον συνδυασμό βρεθεί αντιμέτωπος τη δεύτερη Κυριακή... «εμείς θα πάρουμε το δήμο!». 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της «Προτεραιότητας στον Πολίτη» παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του. Αντώνης Μαργαριτόπουλος, Κατερίνα Μορφίδου, Σαράντης Πίτας, Αλεξάνδρα Σκούρα, Κωνσταντίνος Τροχόπουλος, Αντώνης Τσιάρας και Κώστας Βογιατζόγλου, ήταν τα πρώτα 7 ονόματα που παρουσίασε και που όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε ψηφοδέλτιο συνδυασμού.

Είναι light η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ;

Σε ερώτηση του veriotis.gr σχετικά με τα θεσμικά και προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Θεόφιλο Κορωνά και Πέτρο Τσαπαρόπουλο), που βρίσκονται στην γραμμή Βοργιαζίδη και στηρίζουν απόλυτα την νυν δημοτική αρχή και κατά συνέπεια αν η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του είναι... light, απέφυγε τεχνηέντως να τοποθετηθεί, λέγοντας πως ο ίδιος δεν αιτήθηκε την οποιαδήποτε στήριξη και δε συμμετείχε σε καμιά διαδικασία και διεργασία. «Πιστεύω στην αρχή της ελεύθερης βούλησης και της δημοκρατικής αυτοδιάθεσης του καθένα και είναι ζήτημα που απασχολεί τους ίδιους και τους φορείς. Εμένα όχι», ανέφερε. 

Υιοθετεί το χαρακτηρισμό «πολιτικά ανήθικος»;

Σε ερώτηση του veriotis.gr για το αν υιοθετεί τον χαρακτηρισμό του Γιώργου Κάκαρη κατά του Δημάρχου ως «πολιτικά ανήθικο», κ. Μαρκούλης προσπάθησε να συμψηφίσει τον χαρακτηρισμό με τον αντίστοιχο του Δημάρχου προς το πρόσωπο του τότε προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Τηλέμαχου Χατζηαθανασίου, που τον αποκάλεσε «πολιτικά ανέντιμο».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

















12 σχόλια:

  1. Επιτυχία θα ήταν να είναι κερδισμένη η πόλη, που θα είστε η επόμενη δημοτική αρχή και όχι τα πρόσωπα όπως συμβαίνει μεχρι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε άνθρωπο που συστηματικά ΔΕΝ τηρεί κανόνες ούτε τα κοινόχρηστα στην πολυκατοικία!! Αν τακτικά μπαίνει ανάποδα σε παράδρομο, γιατί έτσι τον βολεύει, φανταστείτε τι θα κάνει κι ως δήμαρχος! Από καραγκιόζηδες πήξαμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος υποψήφιος θα πει ότι δεν θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάθος η μη συνεργασία Μαρκούλη Βοργιαζίδη. Αν κατέβαιναν μαζί στις εκλογές, δεν θα είχαν αντιπάλους, ίσως να μην υπήρχαν ούτε καν άλλοι υποψήφιοι. Το τραγικό αυτό λάθος θα φανεί αργότερα και θα φέρουν ακέραια την ευθύνη. Η πόλη θα είχε μόνο ωφέλει. Ο νέος νόμος για την αυτοδιοίκηση ευνοεί τις συνεργασίες. Έπρεπε να το κάνουν πράξη πρώτοι απ' όλους αυτοί. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει πολιτική ωριμότητα. Ή θέλουμε το Δήμο για το καλό της πόλης ή όχι. Για το καλό της πόλης έπρεπε να παραβλέψουν κάθε προσωπικές διαφορές ή φιλοδοξίες. Εύχομαι να μην το μετανιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ; ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΚΟΙΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

      ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΑΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ;;;

      Διαγραφή
    2. Σωστά, αλλά έτσι ξεχωρίζουν οι Μεγάλοι από τους μικρούς...

      Διαγραφή
    3. σωστά, άλλα άμα βρεις κανέναν ΜΕΓΑΛΟ (έστω και λίγο μεγάλο) με αυτούς που έχουμε μπλέξει εδώ και 30-40 χρόνια να μας το πείτε

      Διαγραφή
    4. Σωστά γι' αυτό ψάχνουμε και οι δύο αν κατάλαβα καλά.

      Διαγραφή
  5. Κακή επιλογή για το ΣΥΡΙΖΑ,κρίμα για την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ;; ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΕΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΌΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ( ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ) ΕΧΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    2. Σωστά, τόσο δύσκολα είναι να το καταλάβει ο κόσμος; Έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ έκαναν τη δουλειά τους σε όλα τα θέματα και τώρα θα τον φτύσουν, έτσι ώστε να χαθεί η αριστερά για άλλα 30-40 χρόνια από το πολιτικό προσκήνιο. όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ