Quantcast

http://picasion.com/

Ψηφοδέλτιο ΚΙΝΑΛ: Τι θα γίνει με Τόλκα, Νάουσα και μια... γυναίκα;

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς λίγους μήνες πριν την προκήρυξη των εκλογών ανακοινώθηκαν οι 4 από τους 6 υποψήφιους Βουλευτές Ημαθίας. Στην μάχη του σταυρού θα ριχτούν ο Φώτης Καραβασίλης, ο Νίκος Μπρουσκέλης, ο Θόδωρος Παπακωνσταντίνου και ο Μπάμπης Γκιόνογλου. Απομένουν δύο ακόμα θέσεις για να ολοκληρωθεί η σχετική λίστα. Ερωτηματικό παραμένει η υποψηφιότητα του Άγγελου Τόλκα, ο οποίος να θυμίσουμε ότι πριν από δύο μήνες είχε έρθει σε σύγκρουση με την ηγεσία του κόμματος λόγω των περιφερειακών εκλογών, ενώ γρίφος παραμένει το αν θα εκπροσωπηθεί η περιοχή της Νάουσας και αν στο ψηφοδέλτιο συμπεριληφθεί γυναίκα! Κοινή προσπάθεια των επιτελών του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία είναι η τρίτη θέση και η μια βουλευτική έδρα. Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, στις τετραεδρικές, αν το δεύτερο κόμμα δεν συμπληρώσει το 25% του εκλογικού μέτρου, τότε ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης κάποιου μικρότερου κόμματος θα εκλεγεί βουλευτής Ημαθίας.

2 σχόλια:

  1. Άντε παιδιά έτσι 6 όπως είστε είναι και η εποχή πάτε για κανένα "Κουμ κάν" κανένα "θανάση" άντε και καμιά "μπιρίμπα" μέχρι εκεί φτάνει, αρκετά μας σώσατε τόσα χρόνια. Αφήστε να μας ΣΩΣΕΙ και κανείς άλλος. Τώρα μάθαμε μπορούμε να καταστραφούμε και μόνοι μας. Κλείστε εσείς το μαγαζί κάντε το λέσχη, γιατί η Φώφη το κρατάει για να ασχολείται με κάτι, δεν ξέρει τίποτε άλλο να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙΝΑΛ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;;;;
    ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ