Quantcast

http://picasion.com/

Την τίμια Κάρα του Οσίου Δαβίδ υποδέχτηκε ο Ναός της Αγίας Βαρβάρας

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας του ομώνυμου Δημοτικού Διαμερίσματος Βεροίας η υποδοχή της τιμίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος. Την τίμια Κάρα που
μετέφερε εκ μέρους του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Γαβριήλ ένας αδελφός της Ιεράς Μονής, υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στη συνέχεια χοροστάτησε σε εόρτιο εσπερινό και κήρυξε τον θείο λόγο.
Η τίμια κάρα του Οσίου Δαβίδ θα παραμείνει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας μέχρι την Τετάρτη στις 9:30 π.μ. όπου και θα τίθεται σε προσκύνηση των πιστών, ενώ ο Σεβασμιώτατος ανήμερα της εορτής της Αγίας Βαρβάρας θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό και θα τελέσει Χειροτονία Διακόνου. Δείτε φωτογραφίες:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ