Quantcast

http://picasion.com/

Παραδοσιακά κάλαντα και ευχές στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΕΜΑΕΔ

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στην αίθουσα «Κήποι του Μίδα» του ξενοδοχείου «Αιγές Μέλαθρον» στην Βέροια, πραγματοποιήθηκε μια γεμάτη αγάπη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα
με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν γονείς και συνεργάτες της «Μέριμνας» καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο τέλος μοίρασε σε όλα τα παιδιά από μία εικόνα της Γεννήσεως του Κυρίου, συνεχάρη το προσωπικό, τους γονείς και τους συνεργάτες για το πλούσιο έργο που επιτελούνε και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα, με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων της Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ