Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα στη Βέροια - Που θα χιονίσει;

Ανατροπή του σκηνικού θα έχουμε τις επόμενες ημέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Και ενώ αρχικά, όλες οι πληροφορίες ανέφεραν πως κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων θα έχουμε σχετικά καλό καιρό, τελικά, τα δεδομένα άλλαξαν. Σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. ανήμερα των Χριστουγέννων στις 8 το πρωί
θα έχουμε πιθανή βροχή, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα έχουμε ισχυρές βροχοπτώσεις. Αντιθέτως, την παραμονή Χριστουγέννων θα επικρατεί αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 14 βαθμούς Κελσίου. 




Φύγαμε για Σέλι

Για τους λάτρεις του χιονιού, τα νέα είναι ευχάριστα, όσον αφορά το Σέλι. Πιο συγκεκριμένα, ανήμερα των Χριστουγέννων, λίγο πριν το μεσημεριανό τραπέζι, το γραφικό χωριό της Ημαθίας θα ντυθεί στα «λευκά», με την επέλαση του χιονιά να κρατάει για πάνω από 6 ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από -3 έως -7 βαθμούς Κελσίου. Δείτε τους σχετικούς πίνακες:

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ






Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΣΕΛΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ