Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πώς μας ενώνει και πώς μας δονεί, του... Καραγιάννη η φωνή!

Το αποκαλούμενο και «δρομικό κίνημα» κάνει διαρκή βήματα προόδου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το τρέξιμο θεωρείται πλέον ως σημαντική «τάση» στη σύγχρονη κοινωνία. Εδώ στη Βέροια, φαίνεται ότι είμαστε κι εμείς μέσα στον χάρτη των διοργανώσεων, με
σημαντικότερους αγώνες τον Φιλίππειο, τον ορεινό δρόμο στο Ξηρολίβαδο, αλλά και το Seli Mountain Run που ήρθε για να μείνει. Οι συνδιοργανωτές πολλοί, οι εθελοντές ακόμα περισσότεροι, όμως κοινός παρονομαστής σε όλες τις δράσεις είναι... του Καραγιάννη η φωνή! Ο Γιάννης Καραγιάννης εκτός από προπονητής, αλλά και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας είναι η επίσημη φωνή των αγώνων της Βέροιας! Γνωρίζει το άθλημα, γνωρίζει του αθλητές, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα συνεπώς αποτελεί με διαφορά τον καλύτερο σπίκερ των αγώνων!

Παραφράζοντας λοιπόν το άσμα του Λουκιανού Κηλαηδόνη μπορούμε κι εμείς να σιγοτραγουδήσουμε "Πώς μας ενώνει και πώς μας δονεί, του Καραγιάννη η φωνή"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ