Quantcast

http://picasion.com/

Full in love ο Καρατσιώλης - Έκανε πρόταση γάμου στην Τραϊάνα Ανανία

Για μια ακόμη φορά, ο Θάνος Καραστιώλης καταφέρνει να στρέψει επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτήν την φορά, στο στόχαστρο μπήκε η Τραϊάνα Ανανία. Μετά το σάλο που προκλήθηκε με το διαδικτυακό φλερτ του Κυριάκου Παπαδόπουλου προς τη Βεροιώτισσα ηθοποιό, σειρά πήρε ο
γοητευτικός νομικός, με το ανατρεπτικό χιούμορ και τις εκκεντρικές απόψεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καρατσιώλης, αποφάσισε να στείλει ένα προσωπικό ερωτικό μήνυμα στην Τραϊάνα, το οποίο μάλιστα το δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Με την λεζάντα: «Για να δούμε, θα μου απαντήσει; Έτσι την πέφτουνε ρε Κυριάκο σε μια γυναίκα με επίπεδο... Πού πας ρε... «Καραμήτρο» με μια απλή καλησπέρα τι κανείς και μάλιστα με άθλια greeklish;» ο Βεροιώτης δικηγόρος δεν διστάζει να ζητήσει σε γάμο την κ. Ανανία! Δείτε το μήνυμα που της έστειλε:



2 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΕ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανανία:δωστο μια περιποιημένη χυλόπιτα και να πάει να βρει καμία φυσιογνωμιστού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ