Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ανερχόμενους αθλητές και τον Ολυμπιονίκη Ηλιάδη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Judo στη Βέροια

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών JUDO 2018 θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρωτάθλημα που γίνεται στην Ελλάδα στο άθλημα του judo και που για πρώτη φορά φιλοξενείται στην πόλη μας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο και σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα φέρει στη Βέροια κατά το διήμερο των αγώνων, περίπου 800 - 1000 άτομα. Με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, τον πρόεδρο του αθλητικού τμήματος του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας Στέργιο Διαμάντη και τον αντιπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας JUDO και ευρωπαϊκό διαιτητή JUDO Αλέξανδρο Κιτσόπουλο.
«Ο δήμος έχει μια σταθερή ανοδική πορεία στο κομμάτι του αθλητισμού και μέσα από όχι και τόσο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα, όπως το καράτε και τη ρυθμική γυμναστική. Θέλουμε και για το judo να συμβεί το ίδιο. Επίσης μας ενδιαφέρει ο αθλητικός τουρισμός και η εξωστρέφεια, να έρθει κόσμος στην πόλη μας», ανέφερε ο Δήμαρχος, κλείνοντας με τις ευχές να πάνε όλα καλά.
«Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που ο δήμος μέσω του ΚΑΠΑ φιλοξενεί για πρώτη φορά. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για το δήμο μας να φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα judo, καθώς και 800-1000 άτομα που θα επισκεφθούν την πόλη με αφορμή τη διοργάνωση. Όσο θα είμαστε στα πράγματα, τόσο περισσότερες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις θα φέρουμε, για να ενισχύσουμε μέσω του αθλητικού τουρισμού την αγορά, τα ξενοδοχεία αλλά και να χαρίσουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο», ανέφερε ο κ. Διαμάντης, θεωρώντας την επιτυχία δεδομένη, ειδικά με την παρουσία του Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη, που θα είναι παρών στη διοργάνωση. 
«Το Judo είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά, έχει μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό και πλέον έχει ανοδική πορεία και στην Ελλάδα, ειδικά μετά τις διακρίσεις και τα Ολυμπιακά μετάλλια που έφερε στη χώρα μας ο Ηλίας Ηλιάδης. Έχουμε όμως και μια νέα γενιά αθλητών που έρχονται και που θα δώσουν το παρών στους αγώνες της Βέροιας. 
Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρωτάθλημα που γίνεται στην Ελλάδα στο άθλημα του judo και οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ενόψει και της Ολυμπιάδας. 
Η Βέροια επιλέχθηκε ανάμεσα και σε άλλες υποψηφιότητες, καταφέρνοντας έτσι να γίνει η πρώτη πόλη που φιλοξενεί τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια μονοπωλούσε η Αθήνα. 
Αναμένεται να έρθει κόσμος από όλη την Ελλάδα, ενώ θα το παρακολουθήσουν και από το εξωτερικό. Η Βέροια μπορεί να κάνει μεγάλες διοργανώσεις, έχει τις υποδομές και πιστεύουμε πως θα γίνει προορισμός και για το judo, σε συνδυασμό και με τις φυσικές ομορφιές του τόπου που μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει», ανέφερε ο κ. Κιτσόπουλος, αναφέροντας στη συνέχεια και το πρόγραμμα των αγώνων. 

Πρόγραμμα Αγώνων
 
Σάββατο 22/12/2018 και ώρα 10:00

Κατηγορίες Ανδρών: 60κ., 66κ., 73κ., 81κ., 90κ., 100κ., +100κ.
Κατηγορίες Γυναικών: 48κ., 52κ., 57κ., 63κ., 70κ., 78κ., +78κ.

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ:
Σάββατο 22/12/2018 ώρα 17:00

Κυριακή 23/12/2018
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
ΩΡΑ 10:00

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Α/Γ 2018 (ατομικό-ομαδικό) έχουν οι Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ