Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Χριστουγεννιάτικη Βέροια η κάμερα της ΕΡΤ1

Η κάμερα της ΕΡΤ1 βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο πάρκο της Ελιάς, με αφορμή το Καράβι των Ξωτικών που στήθηκε εκεί για τα φετινά Χριστούγεννα. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Μαζί το Σαββατοκύριακο» Μάκης Νασιάδης, συνάντησε στον κατάστρωμα τον πρόεδρο της
ΚΕΠΑ Λεωνίδα Ακριβόπουλο, που αναφέρθηκε στο εγχείρημα που στήθηκε για να τονώσει την εξωστρέφεια της πόλης και την κάνει πόλο έλξης και για τα Χριστούγεννα, ενώ αναφέρθηκε και στις καθημερινές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Καράβι για μικρούς και μεγάλους. Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως βρέθηκε εκεί το Καράβι, είπε πως είναι ιπτάμενο και προσγειώθηκε στο πάρκο της Ελιάς.

Στη συνέχεια μίλησε και με τα ξωτικά του Καραβιού και τον δήμαρχό τους, που εξήγησαν πως ήρθαν από το Βόρειο Πόλο με καράβι αντί για έλκηθρο, για να μπορέσουν να χωρέσουν μέσα του όλα τα ξωτικά και ο κόσμος που θα έρθει. 

Σήμερα και αύριο μάλιστα, στο πάρκο της Ελιάς διοργανώνεται διήμερο Choco Festa με εργαστήρι μπισκότου και σοκολάτας για τους μικρούς και σοκολατερία για τους μεγάλους, παραστάσεις, χορό και μουσική από τη Φιλαρμονική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ