Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση στον «Εν Σώματι Υγιεί»

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15/12 στα γραφεία του Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί», η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου, που φέτος εκτός από Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό είχε και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία
2019-2021. Η φετινή γενική συνέλευση ήταν η 4η για το Σωματείο, αλλά η πρώτη που έγινε στον δικό του χώρο. Η συμμετοχή στη γενική συνέλευση και στις εκλογές ήταν παραπάνω από ικανοποιητική αφού κατάφεραν και ψήφισαν όλα τα μέλη.
Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα και μετά τις τυπικές διαδικασίες και τις εκλογές, ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα ενόψει των Χριστουγέννων. Τα πλειοψηφίσαντα στις εκλογές μέλη, θα συνέλθουν σε συνεδρίαση μετά τις γιορτές ώστε να αποφασιστεί ο καταμερισμός των αξιωμάτων. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση από το σωματείο.
Επίσης, από τον Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί», κυκλοφόρησαν τα Ημερολόγια του 2019 με φωτογραφίες από τα Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί»5 Αθλητικά Τμήματα του Σωματείου μας. Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούμε Ημερολόγια. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και παράλληλα να ενισχύσετε το σωματείο μας, στο τηλ. 6976591081 και στο email r4rehab@yahoo.com (Υπάρχει η δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ