Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιες εκλογές; Στην κούρσα του Μαραθωνίου ο Αγγελίνας

«Που είναι ο Κούτρας;»
Ήταν ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που έτρεξε και μάλιστα τερμάτισε σε σχετικά καλή θέση στον πρόσφατο μαραθώνιο που διεξήχθη στην πόλη της Βέροιας. Ο Θωμάς Αγγελίνας, έβγαλε για λίγο το σακάκι του πολιτικού, φόρεσε τα αθλητικά του παπούτσια και έτρεξε πάνω από 20

χιλιόμετρα, σ' έναν αγώνα που αποτελεί πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της Ημαθίας! Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και να στείλει ένα μήνυμα στον συνάδελφό του Χρήστο Κούτρα που προφανώς τον πείραζε ότι δεν θα τα καταφέρει. «Που είναι ο Κούτρας» διερωτήθηκε ο έμπειρος πολιτικός λίγο μετά το τέλος της κούρσας. Στο σημείο αυτό, να σημειώσουμε πως ο κ. Αγγελίνας προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του veriotis.gr, θα κατέβει υποψήφιος με τον συνδυασμό «Συνδημότες» του Παύλου Παυλίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ