Quantcast

http://picasion.com/

Προκαλεί βουλευτής του Ποταμιού: «Να γίνει μια ΜΚΟ για τη διδασκαλία Σλαβομακεδονικών»

Για μια συμφωνία που βάζει τέλος στον αλυτρωτισμό έκανε λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης σχολιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών, επισημαίνοντας πως ήδη έχουν λειτουργήσει η δικείδες ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο κείμενο που υπέγραψαν Τσίπρας και Ζάεφ. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το ζήτημα της «μακεδονικής γλώσσας» που έθεσε προ ημερών ο Ζόραν Ζάεφ, είπε πως «δεν είναι κακό να γίνει μία ΜΚΟ υπεύθυνη για τη διδασκαλία της. Δεν είναι να κακό να γίνει μια ΜΚΟ που λέει ότι ο σκοπός μου είναι η διδασκαλία και η διάδοση της σλαβομακεδονικής γλώσσας».

Για το ζήτημα της ψήφισης της Συμφωνίας, είπε πως η συνείδησή του του επιβάλει να βάλει μπροστά το εθνικό συμφέρον και να ψηφίσει υπέρ, όπως άλλωστε είχε αρχικά χαραχθεί η κομματική γραμμή. Πρόσθεσε ότι δεν συντρέχουν λόγοι να αλλάξει στάση το Ποτάμι.


3 σχόλια:

  1. - Ὑπάρχουν καὶ σήμερα γενίτσαροι, κύριε;
    - Ναί, καὶ μάλιστα ὄχι ἐξ ἁπαλῶν ὀνύχων, ἀλλὰ ἐνήλικες ὄντες καὶ ἐθελουσίως, σἂν τὸν Σταῦρο Θεοδωράκη, παιδί μου._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή! Ξεπουλούν την Ιστορία και το Όνομα της Μακεδονίας για δυο παλιοκαρέκλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όλες τις προδοσίες υπάρχει μια ισχυρή δικαιολογία και μια θέση στη Ιστορία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ