Quantcast

http://picasion.com/

Σάλος με την αδιανόητη δήλωσή της Μπέλλα: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;»

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα κορίτσι που απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, μία με τις πλαστικές επεμβάσεις εξαιτίας των οποίων απορρίφθηκε από το GNTM, μια επειδή βγήκε Σταρ Ελλάς, μια λόγω φημών ότι είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Μηλιώνη. Η
καλλονή από τη Βέροια μάλιστα προφανώς και θα αποτελεί πρότυπο για πολλά νεαρά κορίτσια που αγαπούν τον χώρο του θεάματος και ονειρεύονται μία θέση σε αυτόν, όσο απατηλός και αν είναι. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, καθώς και για πολλούς άλλους ακόμη, είναι τουλάχιστον άστοχο (για να χρησιμοποιήσουμε έναν επιεική χαρακτηρισμό) να βγαίνει και να δικαιολογεί τη βία ανδρών προς γυναίκες, και μάλιστα σε μία χρονική στιγμή που το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από ένα άγριο έγκλημα με θύμα μία 21χρονη και δράστες δύο άνδρες, που συνοδεύτηκε από ξύλο, κακοποίηση και βιασμό.

Η Μπέλλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της και μάλιστα από τα λεγόμενά της το βρίσκει και φυσιολογικό καθώς είπε χαρακτηριστικά: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα».

Ο παρουσιαστής μάλλον εμβρόντητος από αυτά που άκουγε μάταια προσπαθούσε να της πει ότι δεν είναι έτσι.
Όπως ήταν αναμενόμενο η δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα συζητήθηκε και σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από τις πρωινές εκπομπές, ενώ και τα social media την έκραξαν με πολύ αιχμηρό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ