Αστυνομικοί και από την Ημαθία στον συναγερμό της ΕΛΑΣ ενόψει Τσίπρα στο Παλαί

Η ομιλία του πρωθυπουργού σήμερα στις 7:30 το απόγευμα στο Παλαι ντε σπορ αλλά και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στον Λευκό Πύργο, ανάγκασαν τις αστυνομικές αρχές να ζητήσουν διμοιρίες ΜΑΤ και ΟΠΚΕ από αρκετές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Θεσσαλονίκη για την συγκεκριμένη ημέρα θα ενισχυθεί με διμοιρίες των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ από αρκετές πόλεις. Ακόμα δεν είναι γνωστός ο αριθμός των αστυνομικών που θα είναι σε ετοιμότητα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ισχυρή παρουσία των αστυνομικών γύρω από τον χώρο της ΧΑΝΘ.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα θα γίνει στις 19:30 και την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία μετά από κάλεσμα από την «Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία» και την ένωση «Ενωμένων Μακεδόνων». Επιπλέον στην Καμάρα, ως απάντηση στην διαμαρτυρία για τη Μακεδονία, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από μέλη του αριστερού εξωκοινοβουλευτικού χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέσα από αφίσες και δημοσιεύσεις, οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» δηλώνουν πως έχουν πρόθεση να μπουν στο Παλαί ντε Σπόρ για να ακουστεί η φωνή και η αντίθεση τους.

Τα θεματικά πάρκα της ΔΕΘ

Εύλογο ερώτημα παραμένει αν θα ανοίξουν τα τρία θεματικά πάρκα που βρίσκονται αυτή την περίοδο μέσα στον χώρο της ΔΕΘ. Συγκεκριμένα ο «Αστερόκοσμος», «12 άθλοι του Ηρακλή» και «Van Gogh Alive» μέχρι στιγμής ενημερώνουν πως θα είναι παραμείνουν ανοιχτά το απόγευμα της Παρασκευής. Ωστόσο το θέμα απασχολεί τις αρχές, καθώς τα δυο θεματικά πάρκα επισκέπτονται πολλά παιδιά και σε περίπτωση επεισοδίων η ατμόσφαιρα γύρω από την ΔΕΘ θα είναι ακατάλληλη για αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ