Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε στην παράταση ο ΑΟΚ με 74-84 από τον Ολυμπιακό Βόλου

Την ήττα γνώρισε o AOK από τον Ολυμπιακό Βόλου με 74-84 στην παράταση (κ.α. 68-68). Αν και το ξεκίνημα ήταν καλό με την ομάδα της Βέροιας να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 18-7, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα ως το τέλος. Ο ΑΟΚ αν και έχανε για 8 πόντους με λιγότερο από 2 λεπτά για να λήξει το παιχνίδι επέστρεψε, ισοφάρισε και είχε την ευκαιρία για τη νίκη από τη γραμμή των βολών αλλά αστόχησε. Στην παράταση η ευστοχία των φιλοξενούμενων ήταν καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα. Κορυφαίοι για την ομάδα του Κώστα Ηλιάδη οι Βλάχος και Μαυρίδης με 21 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ (Ηλιάδης): Τρομπούκης, Ουσουλτζόγλου 5(1), Καραθανάσης, Γκανάς 12(4), Βλάχος 21(2), Μαυρίδης 19(1), Καραδήσογλου, Κασαμπαλής 8, Ιωαννίδης, Χατζηλαμπρινός 9, Χαραλαμπίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γκουγκουτούδης): Στύλας 8(2), Ιλτσογλου 23(3), Μπόγδανος 17, Μπουσκολίτης 13(3), Σκαμαγκάς, Αναστασόπουλος 16(2), Χάρχαρης, Λουλούδης 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ