Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναβολή των πρωταθλημάτων στην Ημαθία για την επίθεση στον Στέφανο Παρασίου

Η ΕΠΣ Ημαθίας καταδικάζει την επίθεση στον βοηθό της Football League, Στέφανο Παρασίου κι ανακοίνωσε την αναβολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). Αναλυτικά η ανακοίνωση: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ημαθίας συνελθόν εκτάκτως χθες, μετά από το συμβάν της αναίτιας και άναδρης επίθεσης με ξυλοδαρμό, σε διαιτητή της δύναμης της, αποφάσισε τα κάτωθι:

1. -Καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός που γυρίζει πίσω πολλές δεκαετίες το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Ημαθίας και δηλώνει ότι, μέσα στα πλαίσια των Κανονισμών, δεν θα επιτρέψει να επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα, απομακρύνοντας και απομονώνοντας τους υπαίτιους τέτοιων συμπεριφορών από το ποδόσφαιρο.

2. -Ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στον διαιτητή ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ όλους τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22 & 23.12.2018 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ