Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτά είναι τα αναδρομικά που θα πάρουν οι αστυνομικοί

Χαρούμενες γιορτές θα κάνουν οι «ένστολοι», αφού σε λίγες ημέρες θα καταβληθούν τα πολυπόθητα αναδρομικά που περιμένουν τόσους μήνες. Τα αναδρομικά που θα πάρουν οι Αστυνομικοί καθορίζονται από τον βαθμό και τα έτη υπηρεσίας και κυμαίνονται από 640 ευρώ ως 8.450 ευρώ. Οι Αστυνομικοί θα πάρουν τα
χρήματα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου οικονομικών, ως τις 14 Δεκεμβρίου. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι αστυνοµικός διευθυντής µε 36 έτη υπηρεσίας έχει να λαµβάνει το ποσό των 8.450 ευρώ, ενώ µε ίδιο βαθµό και 31 έτη υπηρεσίας το ποσό πέφτει στα 7.650 ευρώ. Το ποσό που δικαιούται αστυνόµος Α’ µε 28 έτη υπηρεσίας είναι στα 5.700 ευρώ, ενώ µε 10 έτη υπηρεσίας λιγότερα το ποσό πέφτει στα 3.000 ευρώ. Για τους αστυφύλακες µε 9 έτη υπηρεσίας τα ποσά των αναδροµικών αγγίζουν τα 1.000 ευρώ, ενώ αρχιφύλακας µε 30 έτη υπηρεσίας θα λάβει περί τα 3.300 ευρώ. Υπαστυνόµος Β’ µε 6 χρόνια στο Σώµα θα λάβει 640 ευρώ, ενώ µε 26 έτη υπηρεσίας το ποσό των αναδροµικών εκτινάσσεται στα 3.150 ευρώ. Σηµειώνεται ότι τα ποσά αντιπροσωπεύουν περικοπές σε βασικούς µισθούς και επιδόµατα οι οποίες επιβλήθηκαν κατά το χρονικό διάστηµα από την 1η Αυγούστου 2012 έως την 31η ∆εκεµβρίου 2016. Δείτε τα αναλυτικά παραδείγματα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Έθνος»:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ