Quantcast

http://picasion.com/

Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε Ημαθία και Κ. Μακεδονία

Τα τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας στα οποία λόγω χιονόπτωσης είναι απαραίτητες για τα αυτοκίνητα οι αντιολισθητικές αλυσίδες ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση. Αναλυτικά, αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειαστούν οι οδηγοί που θα κινηθούν στους παρακάτω δρόμους: Ημαθία: Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης / Βέροιας / Κοζάνης, από το 89ο χιλιόμετρο έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, Επαρχιακή Οδός Βέροιας / Σελίου,από το 16ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο, Δημοτική Οδός Νάουσας / 3-5 Πηγαδιών, από το 12ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο και Δημοτική Οδός Νάουσας / Σελίου, από το 12ο χιλιόμετρο, έως χιονοδρομικό κέντρο.

Πέλλα: Επαρχιακή Οδός Άρνισσας / Χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, από το 17ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο και δευτερεύον οδικό δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς, από το 7ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας.

Χαλκιδική: Επαρχιακή Οδός Νεοχωρίου / Βαρβάρας και Επαρχιακή Οδός Αρναίας / Ταξιάρχη

Κιλκίς: Επαρχιακή Οδός Γουμένισσας / Λιβαδίων, από το 15ο χιλιόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ