Quantcast

http://picasion.com/

Ο Alpha ανέβηκε στο Σέλι - Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το αυριανό άνοιγμα

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής η κάμερα του Alpha, και της καθημερινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Alpha Ρεπορτάζ». Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέβηκε στο χιονοδρομικό, χαρίζοντας σε όλη την Ελλάδα τις μαγευτικές εικόνες από το
λευκό τοπίο του Σελίου. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης συνάντησε τους υπεύθυνους του χιονοδρομικού να εργάζονται πυρετωδώς για να ετοιμάσουν τις εγκαταστάσεις του ενόψει του αυριανού ανοίγματος για τις ημέρες των Χριστουγέννων, ενώ συνομίλησε και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί.
Όπως ανέφερε ο κ. Αντωνιάδης, υπεύθυνος του σαλέ, οι κρατήσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων είναι ενθαρρυντικές, ενώ οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας φέρνουν φρέσκο χιόνι αργά το βράδυ της παραμονής και ανήμερα των Χριστουγέννων, βάζοντας έτσι σε πλήρη λειτουργία το χιονοδρομικό και τις πίστες του.
Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του χιονοδρομικού, από το Σάββατο 22/12 έως και την Τετάρτη 26/12 θα βρίσκονται σε λειτουργία οι παιδικές πίστες και η καρέκλα για βόλτα, από τις 10:00 έως τις 16:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ