Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει γλυκά στο κέντρο της Βέροιας

Τρελός εορταστικός πρωτοχρονιάτικος χαμός επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Βέροιας, καθώς ο Άγιος Βασίλης προσγειώθηκε με το έλκηθρό του στην πόλη μας και μοιράζει με τους βοηθούς του γλυκά και ευχές σε όλους! Το Κάρο της Αγάπης, γεμάτο γλυκά και μπισκότα, προσγειώθηκε στις 12 στην
πλατεία Ωρολογίου και από εκεί ξεκίνησε, συνοδευόμενο από δυο μουσικούς της Φιλαρμονικής του δήμου που παίζουν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, για μια γλυκιά διαδρομή στο κέντρο της πόλης. Νωρίτερα τον είδαμε να διασχίζει την οδό Μητροπόλεως, ενώ πριν λίγο εντοπίστηκε στην Κεντρικής, να μοιράζει ευχές και selfie με μικρούς και μεγάλους. Αυτή τη στιγμή, το Κάρο της Αγάπης, οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη, η Αγιο-Βασιλίνα και σκανταλιάρικα ξωτικά, κατέληξαν στον πεζόδρομο της αγοράς, μοιράζουν καλούδια στον κόσμο, καλώντας μικρούς και μεγάλους στο Καράβι των Ξωτικών για να συνεχίσουν την πρωτοχρονιάτικη γιορτή!








1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΝΑΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΔΩΣΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.
    ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ