Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

4+1 tips για να είστε λαμπερές τα Χριστούγεννα

Συμβουλές από την «Kyklos»
Τα Χριστούγεννα είναι η πλέον λαμπερή γιορτή του χρόνου, η εποχή που όλες μας θέλουμε να δείχνουμε ακόμη πιο όμορφες και λαμπερές. Δεν αρκούν όμως μόνο οι ενδυματολογικές επιλογές σας για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό παρακάτω παρατίθενται 4+1 tips για να είστε η Christmas Queen των φετινών γιορτών.

Tip 1

Exfoliate


Αν θέλεις να έχεις πραγματικά λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές πρέπει οπωσδήποτε να προσφέρεις σ’ αυτή βαθειά απολέπιση 1-2 φορές τη βδομάδα. Η απολέπιση είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία για την περιποίηση του προσώπου μας καθώς με αυτή απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, αιματώνεται καλύτερα η επιδερμίδα και το πρόσωπο μας μοιάζει ακόμη πιο υγιές.

Tip 2

Face mask


Οι μάσκες προσώπου είναι μία από τις must do beauty επιλογές ομορφιάς για την περίοδο των Χριστουγέννων που το δέρμα μας ταλαιπωρείται αρκετά από το «βαρύ» μακιγιάζ και το ξενύχτι. Στην αγορά υπάρχουν άπειρες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε γυναίκας και αφορούν στην ενυδάτωση, στην αντιγήρανση, στη σύσφιγξη και στη λάμψη της επιδερμίδας. Εκτός όμως από αυτές του εμπορίου μπορείτε πάντα να κάνετε τις δικές σας μάσκες με υλικά που όλες έχουμε στα σπίτια μας. Οι μάσκες προσώπου κάνουν την επιδερμίδα λεία και απαλή και χαρίζουν υγεία και σφριγιλότητα σ’ αυτήν.

Tip 3

Ενυδατώσου


Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το πιο σημαντικό μέρος της περιποίησης του προσώπου μας και αυτό δεν είναι άλλο από την ενυδάτωση. Και την περίοδο των γιορτών όπως και κάθε μέρα οφείλουμε να χρησιμοποιούμε σωστά προϊόντα ενυδάτωσης και αντιγήρανσης τα οποία βοηθούν στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και κάνουν το δέρμα μας να φαίνεται αλλά και να είναι υγιές και ξεκούραστο. Παράλληλα προετοιμάζουν κατάλληλα το δέρμα μας για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Tip 4

Make you up


Και φτάσαμε πια στο τελευταίο στάδιο της περιποίησης μας, στο μακιγιάζ. Η make up artist Δέσποινα Τεληγιαννίδου αναφέρει τα εξής: «Την περίοδο των γιορτών οι γυναίκες έχουν την τάση να υπερβάλλουν εφαρμόζοντας πολλά υλικά στο πρόσωπο τους. Για να διατηρηθεί η ισορροπία όμως πρέπει να προσέχουμε και να μην το παρακάνουμε. Τολμήστε λοιπόν για τα φετινά Χριστούγεννα smokey eyes με χρωματιστές σκιές και πιο nude αποχρώσεις στα χείλη σας ή επιχειρείστε το all time classic των Χριστουγέννων, το eye liner ώστε να πετύχετε τα cat eyes που θεωρούνται trend συνδυάζοντας τα με κραγιόν σε κόκκινες αποχρώσεις καθώς φέτος όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι must. Τέλος, αποφύγετε το πολύ glitter ενώ μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε highlighter στο κόκαλο των ζυγωματικών, στην κορυφή της μύτης και κάτω από το φρύδι.»

Tip 5

Share the love


Τίποτα δεν μας κάνει πιο όμορφες από την ίδια την αγάπη και την ευτυχία. Δείξτε την αγάπη σας στους δικούς σας ανθρώπους είτε παίρνοντας μικρά δωράκια είτε απλά εκφράζοντας πιο άμεσα τα συναισθήματα σας προς αυτούς. Τέλος, νιώστε χαρούμενες, φορέστε το πιο λαμπερό χαμόγελο σας και απολαύστε τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου, τα Χριστούγεννα!!!

Η εταιρία «Kyklos» σας εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ