Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλό μήνα με ζέστη στην Ημαθία - Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία

Στους 25 βαθμούς στην Αλεξάνδρεια με 100% υγρασία τις πρωϊνές ώρες
Ζέστη, υγρασία, ομίχλη τις πρωινές ώρες και άπνοια επικρατούν από σήμερα και για τις επόμενες 4 μέρες στην Ημαθία. Ο Νοέμβριος θυμίζει θερμοκρασίες Μαϊου, ωστόσο η υγρασία και η ομίχλη σε πολλές περιπτώσεις,

μαρτυρούν ότι είμαστε στην αρχή του χειμώνα, αν και ο υδράργυρος κάνει τα δικά του παιχνίδια. Αναλυτικά για σήμερα στη Βέροια ήδη επικρατεί αραιή συννεφιά με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 24 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ αύριο τα ξημερώματα η υγρασία θα φτάσει το 93% και η θερμοκρασία μέγιστη στους 23 και ελάχιστη στους 15 βαθμούς. Ίδιες θερμοκρασίες θα σημειωθούν και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα είναι λίγο χαμηλότερες, από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Νάουσα η υγρασία και η άπνοια κάποιες μέρες θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού, αφού για σήμερα ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι του 22 βαθμούς κελσίου και 95% υγρασία στις 8 το βράδυ. Τα υψηλά ποσοστά υγρασίας θα συνεχιστούν και τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ η θερμοκρασία στη Νάουσα αύριο θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς. Αραιή συννεφιά και 14-21 βαθμούς προβλέπεται για το Σάββατο στην πόλη ενώ την Κυριακή η άπνοια θα είναι χαρακτηριστική στη Νάουσα, με τη θερμοκρασία να πέφτει και να κυμαίνεται από 10 έως 17 βαθμούς.

Στην Αλεξάνδρεια η ομίχλη και η υγρασία που θα φτάσει και το 100% αύριο τα ξημερώματα και τα ξημερώματα της Κυριακής αποτελεί το χαρακτηριστικό φαινόμενο στην περιοχή. Συγκεκριμένα σήμερα ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και τους 25 βαθμούς. Από 14 έως 25 βαθμούς θα είναι θερμοκρασία στην Αλεξάνδρεια αύριο ενώ προσοχή χρειάζεται στους οδηγούς που κινούνται τις πρωϊνές ώρες. Από 13 έως 24 βαθμούς θα κυμανθεί η θερμοκρασία το Σάββατο με αραιή συννεφιά και υγρασία, ενώ την Κυριακή ο υδράργυρος θα πέσει λίγο και θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ