Quantcast

http://picasion.com/

Με χορό, τραγούδι και παραπολιτικό κους-κους η γιορτή του Σουμελίδη στην Κουλούρα

Με αγαπημένα του πρόσωπα γιόρτασε την ονομαστική του εορτή ο Μιχάλης Σουμελίδης. Ο πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου «τραπέζωσε» φίλους και συναδέλφους σε γνωστή ταβέρνα στην Κουλούρα όπου δέχθηκε τις πιο θερμές ευχές. Ανάμεσα στους εκλεκτούς
καλεσμένους ήταν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δήμαρχοι (όχι μόνο από τον Δήμο Βέροιας!), δημοσιογράφοι και γενικά πλήθος από «βαριά χαρτιά» της τοπικής πολιτικής σκηνής, όλων των κομματικών αποχρώσεων. 

Το κους-κους φυσικά είχε την τιμητική του, καθώς οι εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν και τα ονόματα υποψηφίων δημάρχων και συμβούλων αρχίζουν και κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους. 

Ποιος θα κατεβεί με ποιον, με ποια σειρά θα τερματίσουν οι συνδυασμοί, αλλά και πώς θα εξελιχθούν οι συμμαχίες της δεύτερης Κυριακής, ήταν μερικά από τα θέματα της… ημερήσιας διάταξης! 

Πάντως, πέρα από τα πολιτικά, μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό προκάλεσαν οι χορευτικές επιδείξεις (γιατί το θέαμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό) από τον εορτάζοντα, ο οποίος μαζί με τον Θεόφιλο Τεληγιαννίδη και τον Νίκο Ορδουλίδη παρέδωσαν μαθήματα ποντιακών χορών! 

Δείτε φωτογραφίες:









1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ